![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
16. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotletky na zelenině: Kotlety lehce naklepeme. Rozehřejeme 1 lžíci másla a maso na něm z obou stran prudce opečeme. Zmírníme oheň a kotlety po každé straně ještě 3–4 min. dopékáme.
Zeleninu omyjeme a očistíme. Pórkové ci ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Netradičně upravené vepřové řízky: Knedlíky připravíme podle návodu na sáčku.
Špek nakrájíme na kostičky a rozškvaříme. Do oloupané cibule zapícháme hřebíčky. Do Hrnce se špekem přidáme zelí, cibuli, povidla a ocet a vaříme 30 minut. ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Těstoviny s kuřecím masem a zeleninou.: Těstoviny uvaříme v osolené vodě, po uvaření scedíme a necháme na míse odkapat. Na oleji osmažíme cibulku, přidáme pálivou papriku, kuřecí maso nakrájené na drobné kostičky, které jemně osolíme a na o ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové plátky s hermelínem a povidly: Řízky mírně naklepeme, nařízneme po stranách, okořeníme a necháme chvíli odležet. Mezitím si nakrájíme hermelín na plátky. Na oleji zprudka osmahneme maso do zlatohněda, poprášíme moukou, obrátíme ... ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuře na cibuli přelévané pivem: Pekáček vymažeme máslem, nasypeme cibuli a na tu položíme osolené a opepřené kuře posypané mletou paprikou. Nahoru dáme kousek másla a vložíme do horké trouby 200 stupňů na dvacet minut. Pak teplotu s ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové v oříškové omáčce: Maso omyjeme, osušíme, nasolíme a opepříme. Položíme je do vymaštěného pekáče tukovou vrstvou nahoru. Pečeme v troubě (200 °C) asi 30 minut.
Z toastového chleba odřízneme kůrku. Chléb rozdrobíme a s ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Buřty v marinádě: Špekáčky na kolečka, okurku a cibuli také, dáme do mísy. Ostatní suroviny povaříme a do vychladlé směsi přidáme majonézu nebo tatarku. To vše nalijeme do mísy na suroviny a promícháme. Necháme ... ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové na smetaně s čerstvými lusky: Mrkev oškrábeme a opláchneme, přičemž zelenou nať neodlomíme celou, ale kousek z ní ponecháme.
Z hráškových lusků odloupneme vlákno a opláchneme je. Mrkev společně s lusky povaříme v osolené vodě. M ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí maso v trojobalu: Kuřecí řízky opláchneme, naklepeme a osolíme. Nejprve všechny obalíme v hladké mouce, potom v rozšlehaných a osolených vejcích s mlékem a nakonec ve strouhance. Poslední dva kroky můžeme ještě zopakov ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízek v sýrovo-mrkvovém obalu: Omytou mrkev oškrábeme a spolu se sýrem ji nahrubo nastrouháme.
Řízky opláchneme, osušíme a na másle opečeme asi 1 minutu z každé strany. Osolíme, opepříme a jednu stranu poprášíme moukou.
Mrkev, ... …více»
|