Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 25.05. 2025
Dnes má svátek Viola
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šťavnatá pikantní kuřecí roláda

Šťavnatá pikantní kuřecí roláda
15. 02. 2009 Drůbeží maso ++++++++++
Příprava receptu Šťavnatá pikantní kuřecí roláda: Kuře nejprve vykostíme. Z vajec a 1 cibule udělejte smaženici z poloviny a nechte vychladnout. Mezitím si připravte potravinovou fólii, tak aby na něm ležel celý plát vykostěného kuřete a posolte, op ... …více»

Kančí pečeně

Kančí pečeně
15. 02. 2009 Zvěřina ++++______
Příprava receptu Kančí pečeně: Maso opereme, odblaníme, osolíme, zprudka osmahneme na oleji a vložíme celé do pekáče. Přidáme koření, na kostky nakrájenou zeleninu, na kolečka cibuli a česnek. Zalejeme vodou a pečeme při 200 stupní ... …více»

Špízy z bílých klobás se zeleninou

Špízy z bílých klobás se zeleninou
15. 02. 2009 Uzeniny +++_______
Příprava receptu Špízy z bílých klobás se zeleninou: Všechny ingredience nakrájíme na libovolné tvary a napichujeme na ořezané špejle v takovém pořadí, aby nám vznikl barevně pestrý špíz. Pečeme nebo grilujeme cca 15 minut. ... ... …více»

Králík na červeném víně

Králík na červeném víně
15. 02. 2009 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík na červeném víně: Králíka naporcujeme, možno i vykostit. Nakrájíme na kostičky slaninu, cibuli a česnek, a postupně necháme zesklovatět na oleji. Maso osolíme, opepříme, obalíme v mouce a opečeme na připraveném základu ... …více»

Květák s bramborákovým těstem

Květák s bramborákovým těstem
15. 02. 2009 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Květák s bramborákovým těstem: Vymaštěný pekáč poklademe plátky pečeného bůčku, tak aby bylo celé dno zakryto. Přidáme pokrájenou cibuli a česnek. Další vrstvu vytvoříme z vařeného, na růžičky rozebraného květáku. Osolíme a popepří ... …více»
 

Klobásy v pestré zeleninové směsi

Klobásy v pestré zeleninové směsi
15. 02. 2009 Uzeniny ++++______
Příprava receptu Klobásy v pestré zeleninové směsi: Mrkev, cibuli a pórek očistíme, omyjeme a pokrájíme na kolečka. Vodu, ocet, koření a zeleninu vaříme v hrnci asi deset minut. Přidáme klobásy a na mírném ohni vaříme ještě dalších deset minut. Hot ... …více»

Zimní vitamínové kuře

Zimní vitamínové kuře
15. 02. 2009 Drůbeží maso ++++______
Příprava receptu Zimní vitamínové kuře: Na pekáček vysypeme rozmraženou zeleninu ze sáčku, cibule a mrkev nakrájené na kolečka, zalijeme protlakem, lákem ze zelí a zamícháme. Navrch položíme rozčtvrcené kuře, nebo stehýnka, osolíme, opepřím ... …více»

Rychlý hovězí guláš

Rychlý hovězí guláš
15. 02. 2009 Hovězí maso ++++++-___
Příprava receptu Rychlý hovězí guláš: Na rozpuštěném sádle v papiňáku necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme sladkou papriku a půl minutky osmahneme. Přidáme na kostky nakrájené maso a opékáme, dokud se nezatáhne. Když p ... …více»

Kuřecí prsní řízky s cibulí na smetaně

Kuřecí prsní řízky s cibulí na smetaně
15. 02. 2009 Drůbeží maso +++-______
Příprava receptu Kuřecí prsní řízky s cibulí na smetaně: Pekáč vymažeme máslem, dáme větší vrstvu cibule nakrájené na silnější kolečka. Kuřecí prsní řízky lehce naklepeme, osolíme a posypeme z obou stran sladkou paprikou. Na 1kg kuřecích prsních řízků použ ... …více»

Srnčí kýta po italsku

Srnčí kýta po italsku
15. 02. 2009 Zvěřina ++++++++__
Příprava receptu Srnčí kýta po italsku: Kýtu očistíme a omyjeme. Část slaniny nakrájíme na špalíčky a maso prošpikujeme. Kýtu srolujeme, převážeme provázkem a osolíme. Vložíme ji do vína a necháme ji do druhého dne marinovat. V hrnci rozpál ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !