![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
15. 02. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šťavnatá pikantní kuřecí roláda: Kuře nejprve vykostíme.
Z vajec a 1 cibule udělejte smaženici z poloviny a nechte vychladnout. Mezitím si připravte potravinovou fólii, tak aby na něm ležel celý plát vykostěného kuřete a posolte, op ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2009 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kančí pečeně: Maso opereme, odblaníme, osolíme, zprudka osmahneme na oleji a vložíme celé do pekáče. Přidáme koření, na kostky nakrájenou zeleninu, na kolečka cibuli a česnek. Zalejeme vodou a pečeme při 200 stupní ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špízy z bílých klobás se zeleninou: Všechny ingredience nakrájíme na libovolné tvary a napichujeme na ořezané špejle v takovém pořadí, aby nám vznikl barevně pestrý špíz. Pečeme nebo grilujeme cca 15 minut. ... ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2009 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík na červeném víně: Králíka naporcujeme, možno i vykostit. Nakrájíme na kostičky slaninu, cibuli a česnek, a postupně necháme zesklovatět na oleji. Maso osolíme, opepříme, obalíme v mouce a opečeme na připraveném základu ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Květák s bramborákovým těstem: Vymaštěný pekáč poklademe plátky pečeného bůčku, tak aby bylo celé dno zakryto. Přidáme pokrájenou cibuli a česnek. Další vrstvu vytvoříme z vařeného, na růžičky rozebraného květáku. Osolíme a popepří ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Klobásy v pestré zeleninové směsi: Mrkev, cibuli a pórek očistíme, omyjeme a pokrájíme na kolečka.
Vodu, ocet, koření a zeleninu vaříme v hrnci asi deset minut. Přidáme klobásy a na mírném ohni vaříme ještě dalších deset minut.
Hot ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zimní vitamínové kuře: Na pekáček vysypeme rozmraženou zeleninu ze sáčku, cibule a mrkev nakrájené na kolečka, zalijeme protlakem, lákem ze zelí a zamícháme. Navrch položíme rozčtvrcené kuře, nebo stehýnka, osolíme, opepřím ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rychlý hovězí guláš: Na rozpuštěném sádle v papiňáku necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme sladkou papriku a půl minutky osmahneme. Přidáme na kostky nakrájené maso a opékáme, dokud se nezatáhne. Když p ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí prsní řízky s cibulí na smetaně: Pekáč vymažeme máslem, dáme větší vrstvu cibule nakrájené na silnější kolečka.
Kuřecí prsní řízky lehce naklepeme, osolíme a posypeme z obou stran sladkou paprikou. Na 1kg kuřecích prsních řízků použ ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2009 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srnčí kýta po italsku: Kýtu očistíme a omyjeme. Část slaniny nakrájíme na špalíčky a maso prošpikujeme. Kýtu srolujeme, převážeme provázkem a osolíme. Vložíme ji do vína a necháme ji do druhého dne marinovat. V hrnci rozpál ... …více»
|