Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 25.05. 2025
Dnes má svátek Viola
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečené kuřecí maso se zeleninou

Pečené kuřecí maso se zeleninou
16. 02. 2009 Drůbeží maso +++++_____
Příprava receptu Pečené kuřecí maso se zeleninou: Kuře nebo kuřecí stehna (případně jiné části kuřete dle chuti) opláchneme, nasolíme a naskládáme do pekáčku. Přidáme máslo a vodu a necháme trochu upéct (zhruba 15-20 minut), poté přidáme mraženou ... ... …více»

Šalvějové řízečky se zeleninou

Šalvějové řízečky se zeleninou
16. 02. 2009 Vepřové maso ++++______
Příprava receptu Šalvějové řízečky se zeleninou: Lilky omyjeme, nahrubo nakrájíme a povaříme ve vroucí osolené vodě 30 minut. Cukety, rajčata a papriku omyjeme, zbavíme jádřinců a nadrobno nakrájíme. Na horkém oleji necháme zeleninu zesklovatět a ... …více»

Závitky z vepřových kotlet

Závitky z vepřových kotlet
16. 02. 2009 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Závitky z vepřových kotlet: Vepřové kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčičí, na každou kotletu dáme plátek anglické slaniny, okurku a cibuli. Maso zabalíme, zpevníme párátky nebo nití a na oleji opečeme, aby maso z ... …více»

Vepřová pečeně s knedlíkem

Vepřová pečeně s knedlíkem
16. 02. 2009 Vepřové maso ++++-_____
Příprava receptu Vepřová pečeně s knedlíkem: Smícháme očištěnou kořenovou zeleninu nakrájenou na kousky, přepůlenou cibuli, koření, 1/2 lžičky soli, ocet, víno a 1/4 litru vody. Povaříme a necháme vychladnout. Maso opláchneme, vložíme do mikrote ... …více»

Čočka s ježky ze špekáčků

Čočka s ježky ze špekáčků
16. 02. 2009 Uzeniny +++++_____
Příprava receptu Čočka s ježky ze špekáčků: Dáme vařit 1 1/2 litru vody. Čočku přebereme, propereme a nasypeme do vařící vody. Přiklopíme poklicí, stáhneme z ohně a necháme přibližně 20 minut odstát. Poté dáme znovu na oheň a čočku uvaříme skor ... …více»
 

Vepřové ražniči s uzeninou

Vepřové ražniči s uzeninou
16. 02. 2009 Vepřové maso +++++-____
Příprava receptu Vepřové ražniči s uzeninou: Vepřové maso, uzeniny a papriky nakrájíme na menší kousky, cibuli a cuketu nakrájíme na kolečka (pokud je cuketa starší a obsahuje hodně semen, potom je odstraníme) a vše postupně napichujeme na zaost ... …více»

Kuřecí kousky v alobalu

Kuřecí kousky v alobalu
16. 02. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí kousky v alobalu: Z alobalu vystřihneme 3 kusy (větší obdélníky). Na každý naklademe kuřecí maso nakrájené na nudličky (můžeme přidat i kousek uzeniny nebo uzeného), nakrájenou mrkev, brokolici, pórek, trochu hrášku, o ... …více»

Pašerák

Pašerák
16. 02. 2009 Uzeniny +++++_____
Příprava receptu Pašerák: Cibuli a česnek oloupeme, obojí nakrájíme nadrobno. Nivu rozkrájíme na kousky, plátky nebo nastrouháme. Gothajský salám nakrájíme na kostičky, přidáme nakrájenou cibuli s česnekem. Promícháme, přisyp ... …více»

Hrachová kaše s cibulkou a uzeným masem

Hrachová kaše s cibulkou a uzeným masem
16. 02. 2009 Uzeniny ++-_______
Příprava receptu Hrachová kaše s cibulkou a uzeným masem: Dáme vařit 2 litry vody. Když se začne voda vařit, vsypeme hrách, stáhneme z plotýnky a pod pokličkou necháme 30 minut bobtnat. Potom dáme znovu na oheň a uvaříme hrách doměkka. Oloupeme cibule, z 1 ... …více»

Mramorované buřty

Mramorované buřty
16. 02. 2009 Uzeniny ++-_______
Příprava receptu Mramorované buřty: Olej, ocet, kečup, hořčici, worchester a cukr svaříme a necháme vychladnout. Do vychladlé směsi přidáme buřty nakrájené na půl kolečka, krájené nebo nahrubo strouhané okurky, kolečka cibule a majonézu ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !