![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
15. 02. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Tortilly s kuřecím masem a rukolou: Z mouky, sádla a vlažné vody připravíme těsto jako nudle. Zabalíme ho do fólie a necháme v chladničce 2 hodiny odpočinout. Poté z něj uhněteme 10 až 15 malých kuliček a vyválíme je na tenké placky. Pe ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2009 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Obalování zvěřiny v jalovčinkách: Zvěřinu neodblaňujeme (zvěřinu srnčí vůbec neodblaňujeme, u zajíce stáhneme jen vrchní tuhou blánu, blánu přirostlou na zvěřinu ponecháme), nemyjeme a neprotahujeme slaninou.
Otřeme jen nasucho utěrk ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Sýrový španělský ptáček: Maso naklepeme na tenké plátky, osolíme, opepříme a potřeme hořicí. Na každý plátek masa položíme čtvrtku vajíčka a špalíček sýrů, niva, eidamu a uzeného sýra. Smotáme a zavážeme nití. Cibuli nakrájen ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené palačinkové uzlíčky: Vejce šleháme v mléce, vsypeme polohrubou mouku a zašleháme. Těstíčko mírně nasolíme a upečeme z něj palačinky. Zbytky pečeného a vařeného masa umeleme společlně s vymačkaným pečivem namočeným ve vodě ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mleté maso s paprikami a rajčaty: Na oleji osmahneme pokrájenou cibuli a papriky. Přidáme mleté maso, drcený česnek, glutasol, koření, sojovou omáčku a za stálého míchání dusíme. Podle potřeby podléváme. Nakonec přidáme drobně nakráje ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2009 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Masové balíčky z listového těsta: Slaninu si nakrájíme na drobné kostičky a promícháme s mletým masem. Z veky si odkrojíme kůrku a střídku namočíme do bílého vína, rozmělníme ji na kaši, přidáme sůl, pepř, 1 vejce, nadrobno nakrájenou ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špekáčky na smetaně : V kastrole vyškvaříme nadrobno rozkrájenou slaninu. Poté na ni vložíme jemně nasekanou cibuli, na tenčí proužky nakrájené brambory a na plátky rozkrájené špekáčky. Vše mírně osolíme, přidáme papriku, ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapékaná tykev se sýrem: Oloupejte a nastrouhejte tykev a krátce ji v povařte v horké osolené vodě, do které jsme přidali jemně nasekaný nebo sušený kopr. Mezitím osmahněte maso na oleji, přidejte obsah sáčku Knorr Inspirace ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené mleté řízky: Mleté maso prohněteme s namočenou a vymačkanou houskou, přidáme vejce, utřený česnek, pepř, sůl, a na malé kostičky nakrájenou papriku. Dobře promícháme. Z těsta uděláme 4 tenké řízky, které poprášíme ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2009 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Ježci ze sekané: Vejce uvaříme na tvrdo, vychladlé rozpůlíme a vyjmeme žloutek. Jamky naplníme masovou náplní a půlky vajec přilepíme k sobě. Takto připravená vejce obalíme mletým masem a vytvarujeme do podoby ježka. ... …více»
|