![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
16. 02. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lečo placičky: Cibuli očistíme a nasekáme. Maso nakrájíme nebo umeleme.
V míse smícháme všechny suroviny a směs necháme asi půl hodiny odpočinout.
Poté rozehřejeme na pánvi olej a ze směsi tvoříme lečo placičky, k ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bohaté řízečky: Cibuli a žampiony očistíme. Cibuli nakrájíme, žampiony nakrájíme na plátky. Krkovici naklepeme, osolíme a opepříme.
V pánvi rozehřejeme olej a orestujeme krkovici po obou stranách. Do výpeku dáme cib ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečení skřivani: Maso pokrájené na kousky umeleme i s cibulí a po něm umeleme housku navlhčenou mlékem. K umletému masu a housce přidáme česnek rozetřený se solí a vajíčka, vše spojíme a vytvoříme sekanou. Každý páreč ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové maso v pivním těstíčku: Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Z mouky, vajec, špetky soli, piva a trošky mléka vytvoříme těstíčko, ve kterém obalujeme maso. Maso nakonec obalíme ve strouhance a smažíme na rozpáleném oleji. Pod ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2009 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Skopové maso na víně s rajčatovým protlakem: Nakrájenou cibuli zpěníme na rozpáleném oleji tak, aby zůstala světlá. Omyté maso nakrájíme na nudličky a obalíme v hladké mouce, vložíme na cibuli a prudce osmahneme. Podlijeme horkou vodou a přidáme ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Svítek z vepřové konzervy: Rohlíky nakrájíme na kostičky a zalijeme mlékem, vymačkáme. Přidáme umletou konzervu. Pak vmícháme vejce ušlehané do pěny. Na tuku pečeme omelety. ... ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zeleninové ragú s karbanátky: Housku namočíme do studené vody.
Cibuli oloupeme, najemno nakrájíme a smícháme ji s masem, vejcem a vymačkanou houskou. Poté osolíme a opepříme. Ještě jednou řádně prohněteme a zformujeme 4 karbanát ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Orientální kachna se zázvorem: Datle předem namočíme na několik hodin do vody. Omyté kachní stehno vložíme do studené vody, přidáme do ní koriandr, bobkový list, bílé víno a vychladlí vývar. Vše pečeme v mírně předehřáté troubě při ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2009 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pytlácký zajíc: Zajíce stáhneme, vykucháme, důkladně očistíme, rozporcujeme na 6 kusů a omyjeme.
Pak kousky masa přes noc naložíme do silně osolené vody.
Druhý den maso osušíme, mouku smícháme s drcenou sušenou pet ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Slaný sýrový nákyp: Rohlíky nakrájíme na kostičky, zalejeme mlékem a necháme vsáknout. Salám a sýr nastrouháme a spolu s vejci, vegetou a zelenou natí zamícháme. Dáme do vymazaného pekáčku a pečeme do zrůžovění ... ... …více»
|