Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 25.05. 2025
Dnes má svátek Viola
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zelenina s vepřovým masem

Zelenina s vepřovým masem
15. 02. 2009 Vepřové maso +++_______
Příprava receptu Zelenina s vepřovým masem: Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na hranol­ky. Osolíme, okořeníme citronovým pepřem. V pánvi ohřejeme 300 ml zeleninového vývaru, maso v něm asi 6-8 min. podusíme a vyjmeme. Mrkev omyjeme, oloupeme, ... …více»

Žebírko v pikantní omáčce

Žebírko v pikantní omáčce
15. 02. 2009 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Žebírko v pikantní omáčce: Nejprve žebírko upečeme dozlatova (asi 25 minut) a slijeme omastek. Kakao smícháme s moukou, kmínem, paprikou a přidáme oregano, sůl, pepř, vodu, med. Tímto zalijeme žebírko a pečeme ještě asi 30 minu ... …více»

Kapustové listy s uzeným masem

Kapustové listy s uzeným masem
14. 02. 2009 Uzeniny +++++_____
Příprava receptu Kapustové listy s uzeným masem: Kapustové listy důkladně očistíme a spaříme ve vroucí vodě. Necháme je okapat a vychladnout. Silná žebra rozklepeme paličkou na maso, popřípadě je můžeme seříznout. Uzené maso nakrájíme na menší kousk ... …více»

Karbanátky se zelenou paprikou

Karbanátky se zelenou paprikou
14. 02. 2009 Mleté maso ++++++-___
Příprava receptu Karbanátky se zelenou paprikou: Nejprve vydlabeme z chleba střídku a přidáme ji namočenou a vyždímanou do mletého masa. Dále přidáme zelenou papriku nakrájenou na drobno a veškeré další ingredience. Pečlivě promícháme a tvarujeme ka ... …více»

Sójové plátky v trojobalu

Sójové plátky v trojobalu
14. 02. 2009 Uzeniny +_________
Příprava receptu Sójové plátky v trojobalu: Sójové plátky si uvaříme dle návodu na obalu (většinou je to 20 min v ochucené vodě, já dávám jen sůl, ale můžete i bujón). V plátcích pak uděláme kapsu. Pokud jsou malé, prořízněte v nich dírku, lépe ... …více»
 

Králík s hořčicí a jablky

Králík s hořčicí a jablky
14. 02. 2009 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík s hořčicí a jablky: Králíka rozporcujeme a rozložíme ho na vymazaný pekáč. Porce obložíme bobkovými listy a osolíme. Do misky dáme hořčici a olej a mícháme, dokud se olej spojí s hořčicí. Jablka oloupeme a nakrájíme na k ... …více»

Játra po maďarsku

Játra po maďarsku
14. 02. 2009 Vnitřnosti +++++_____
Příprava receptu Játra po maďarsku: Játra nakrájíme na nudličky a opékáme asi 5 minut. Přidáme utřený česnek, podle chuti drcený kmín, majoránku a pepř. Opět 3-4 minuty opékáme, zasypeme lžící mouky, zarestujeme a přidáme 1/2 lžičky sla ... …více»

Skopové ragú na zázvoru

Skopové ragú na zázvoru
14. 02. 2009 Skopové maso ++++++____
Příprava receptu Skopové ragú na zázvoru: Skopovou kýtu zbavíme přebytečnou tuku a dobře ji očistíme. Potom maso opláchneme pod tekoucí vodou a osušíme. Nakrájíme je na kostky a ochutíme solí i mletým pepřem. Přidáme oloupané a prolisované st ... …více»

Králík s meruňkami

Králík s meruňkami
14. 02. 2009 Králičí maso +++++-____
Příprava receptu Králík s meruňkami: Králíka očistíme, odblaníme a naporcujeme. Jednotlivé porce osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet. Slaninu nakrájíme na kostičky a na pánvi opečeme. Opečenou slaninu si dáme str ... …více»

Plněné zelné listy s rajčaty

Plněné zelné listy s rajčaty
14. 02. 2009 Mleté maso ++++++-___
Příprava receptu Plněné zelné listy s rajčaty: Hovězí umeleme s cibulí, přidáme uvařenou rýži, namočené a vymačkané housky, osolíme, opepříme a vše pečlivě promícháme. Nádivkou naplníme zelné listy (před tím je spaříme 5 minut ve vařící vodě), kte ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !