![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
28. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapékané kotlety s česnekem a smetanou: Do zapékací mísy si dáme naklepané kotlety, osolíme je, opepříme a potřeme hořčicí. Přidáme rozdrcený česnek a na kostičky nakrájenou cibuli. Zalijeme jednou smetanou a dáme péct. Když už je smetany m ... …více»
|
![]() |
28. 01. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí roláda s houbovou nádivkou: Hlívu a cibulku pokrájíme nadrobno a opečeme na oleji. Osolíme a opepříme. Krůtí prsa rozřízneme na plát a lehce naklepeme. Posolíme, opepříme, potřeme čerstvým sýrem s posekanými bylinkami a nakone . ... …více»
|
![]() |
28. 01. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí prsa v jogurtové marinádě: Polovinu česneku jemně prolisujeme a smícháme ho s jogurtem a kari kořením. Krůtí prso prošpikujeme zbylými stroužky česneku a bylinkami a naložíme ho do jogurtu – nejlépe přes noc.
Marinádu setřem . ... …více»
|
![]() |
28. 01. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kořeněná játrová směs se zeleninou: Mraženou zeleninu dáme uvařit. Kuřecí játra rozmrazíme a spolu s nakrájenou cibulkou smažíme na oleji.
Jak se zelenina uvaří, slijeme vodu a přidáme k játrům. Celou směs osolíme, opepříme a okořeníme ... …více»
|
![]() |
28. 01. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí balíček s houbami: Na másle zpěníme cibuli a přidáme nakrájené houby. Použijeme mražené nebo čerstvé, lze i žampiony, část hub - hrstku - si necháme zvlášť pod maso. Společně osmažíme houby s cibulí a přilijeme rozšleha ... …více»
|
![]() |
28. 01. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Palačinkový slaný dortík: Z mouky, vajec a mléka připravíme těstíčko, ze kterého upečeme 10 kusů palačinek o průměru velikosti kulaté zapékací mísy. Cibuli oloupeme a vložíme do vroucí vody s masovou kostkou. Uvaříme doměkka a ... …více»
|
![]() |
28. 01. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rychlé kuře po provensálsku: Kuře rozdělíme na 8 - 10 dílků. Každý osolíme, opepříme, hodně potřeme česnekem, posypeme provensálským kořením nebo tymiánem a rozmarýnem. Jednotlivé porce zabalíme do plátku slaniny a sepneme párátk ... …více»
|
![]() |
27. 01. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí prsa se strouhaným kokosem: Kompotované broskve rozpůlíme. Kuřecí prsa naklepeme jako na španělské ptáčky, opepříme, přidáme trošku grilovacího koření, posypeme kokosem, na plátek vložíme polovinu broskve (takové velikosti, abyc ... …více»
|
![]() |
27. 01. 2009 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na rozmarýnu s bůčkem: Porce králíka vložíme do pekáče, přelijeme olivovým olejem, osolíme, opepříme, potřeme česnekem a zakapeme citrónovou šťávou. Druhý den přidáme nakrájené cibulky, bůček, oloupaná rajčata ... ... …více»
|
![]() |
27. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Babicovy dobroty - smažený bůček: Plátky bůčku naložíme v rýžovém víně. Kdo nesežene rýžové víno, může použít třeba suché sherry. Přidáme sojovou omáčku a kari, zamícháme a trochu osolíme. Vložíme plátky masa a necháme přibližně dvě h ... …více»
|