Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 02.06. 2025
Dnes má svátek Jarmil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Medová kuřecí křídla v pomalém hrnci

Medová kuřecí křídla v pomalém hrnci
29. 01. 2009 Drůbeží maso +_________
Příprava receptu Medová kuřecí křídla v pomalém hrnci: Špičky křídel odsekněte a zahoďte. Každé křídlo rozsekněte na dvě části. Osolte, opepřete je a dejte je do pomalého hrnce. Smíchejte spolu med, sojovou omáčku, olej, česnek a kečup a touto omáčkou kř ... …více»

Bylinkové kuře ve vinné omáčce

Bylinkové kuře ve vinné omáčce
29. 01. 2009 Drůbeží maso ++++++____
Příprava receptu Bylinkové kuře ve vinné omáčce: Bylinky opereme, osušíme a otrháme z nich lístky. Pak je jednotlivě nadrono posekáme. Kuřata omyjeme po tekoucí studenou vodou a osušíme. Smícháme polovinu rozmarýnu a tymiánu s veškerou petrželkou a ... …více»

Žebírka v pálivém, kořeněném čaji

Žebírka v pálivém, kořeněném čaji
29. 01. 2009 Vepřové maso +++++-____
Příprava receptu Žebírka v pálivém, kořeněném čaji: Žebírka osolíme, opepříme a potřeme pálivou omáčkou rozmíchanou s hnědým cukrem. Na hluboké pánvi rozehřejeme olej, žebírka do hněda opečeme a vyjmeme. Na výpeku osmažíme cibuli, česnek a zázvor, ... …více»

Jehněčí hrudí s bylinkami a zeleninou

Jehněčí hrudí s bylinkami a zeleninou
29. 01. 2009 Jehněčí maso +_________
Příprava receptu Jehněčí hrudí s bylinkami a zeleninou: Oloupáme česnek a rozkrájíme jej na nudličky. Jehněčí hrudí očistíme od tuku, jen na vrchní straně ponecháme tenkou vrstvu, aby se maso během pečení příliš nevysušilo. Hrudí na několika místech hlubok ... …více»

Fazole a uzené v jednom hrnci

Fazole a uzené v jednom hrnci
29. 01. 2009 Uzeniny ++++++____
Příprava receptu Fazole a uzené v jednom hrnci: Přes noc namočené fazole vaříme s uzeným masem, přidáme olej, drobně nakrájenou cibuli, usekaný česnek a bobkový list. Jakmile jsou maso i fazole měkké, maso vyjmeme a nakrájíme na drobno. Odstraníme ... …více»
 

Labužnická telecí játra

Labužnická telecí játra
29. 01. 2009 Vnitřnosti ++++++____
Příprava receptu Labužnická telecí játra: Oloupané mandle příčně nakrájíme a na suché pánvi s cukrem opražíme na světlý karamel. Přendáme je na talířek. Na téže pánvičce rozpustíme cukr, necháme slabě zkaramelizovat a zalije ... ... …více»

Křepelky s růžovými plátky

Křepelky s růžovými plátky
29. 01. 2009 Drůbeží maso +++_______
Příprava receptu Křepelky s růžovými plátky: Do hmoždíře nebo třecí misky dejte růžové plátky, anýzová semínka, pistácie, mandle a vše dobře rozmačkejte. Poté přidejte med a nechte stranou. Oloupejte česnek, nakrájejte ho na plátky a osmahněte d ... …více»

Pikantní obložené a zapečené kotlety

Pikantní obložené a zapečené kotlety
29. 01. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pikantní obložené a zapečené kotlety: Kotlety nařízneme na okraji, naklepeme, osolíme, opepříme a rozložíme na dno pekáčku. Pekáček nevymazujeme. Na každou kotletu položíme plátek šunky, plátek anglické slaniny a velkou lžíci sterilované ... …více»

Bio špagety s omáčkou

Bio špagety s omáčkou
29. 01. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Bio špagety s omáčkou: Libové vepřové maso nakrájíme na nudličky a okořeníme. Použít můžeme libovolné koření podle chuti. Například kari, bulharské, grilovací a podobně. Cibuli oloupeme a nakrájíme na nudličky. Vodu v hrnc ... …více»

Krůtí prsa se žampiony na víně

Krůtí prsa se žampiony na víně
29. 01. 2009 Drůbeží maso +-________
Příprava receptu Krůtí prsa se žampiony na víně: Plátky masa očistíme, osolíme a rozklepeme. Opečeme z obou stran na rozehřátém oleji a vyjmeme. Na výpeku osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku, scezené houby (malou plechovku), posypeme pepřem, mlet ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !