![]() |
29. 01. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Medová kuřecí křídla v pomalém hrnci: Špičky křídel odsekněte a zahoďte. Každé křídlo rozsekněte na dvě části. Osolte, opepřete je a dejte je do pomalého hrnce.
Smíchejte spolu med, sojovou omáčku, olej, česnek a kečup a touto omáčkou kř ... …více»
|
![]() |
29. 01. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bylinkové kuře ve vinné omáčce: Bylinky opereme, osušíme a otrháme z nich lístky. Pak je jednotlivě nadrono posekáme. Kuřata omyjeme po tekoucí studenou vodou a osušíme. Smícháme polovinu rozmarýnu a tymiánu s veškerou petrželkou a ... …více»
|
![]() |
29. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Žebírka v pálivém, kořeněném čaji: Žebírka osolíme, opepříme a potřeme pálivou omáčkou rozmíchanou s hnědým cukrem.
Na hluboké pánvi rozehřejeme olej, žebírka do hněda opečeme a vyjmeme.
Na výpeku osmažíme cibuli, česnek a zázvor, ... …více»
|
![]() |
29. 01. 2009 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí hrudí s bylinkami a zeleninou: Oloupáme česnek a rozkrájíme jej na nudličky. Jehněčí hrudí očistíme od tuku, jen na vrchní straně ponecháme tenkou vrstvu, aby se maso během pečení příliš nevysušilo. Hrudí na několika místech hlubok ... …více»
|
![]() |
29. 01. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Fazole a uzené v jednom hrnci: Přes noc namočené fazole vaříme s uzeným masem, přidáme olej, drobně nakrájenou cibuli, usekaný česnek a bobkový list. Jakmile jsou maso i fazole měkké, maso vyjmeme a nakrájíme na drobno. Odstraníme ... …více»
|
![]() |
29. 01. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Labužnická telecí játra: Oloupané mandle příčně nakrájíme a na suché pánvi s cukrem opražíme na světlý karamel. Přendáme je na talířek. Na téže pánvičce rozpustíme cukr, necháme slabě zkaramelizovat a zalije ... ... …více»
|
![]() |
29. 01. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Křepelky s růžovými plátky: Do hmoždíře nebo třecí misky dejte růžové plátky, anýzová semínka, pistácie, mandle a vše dobře rozmačkejte. Poté přidejte med a nechte stranou. Oloupejte česnek, nakrájejte ho na plátky a osmahněte d ... …více»
|
![]() |
29. 01. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pikantní obložené a zapečené kotlety: Kotlety nařízneme na okraji, naklepeme, osolíme, opepříme a rozložíme na dno pekáčku. Pekáček nevymazujeme.
Na každou kotletu položíme plátek šunky, plátek anglické slaniny a velkou lžíci sterilované ... …více»
|
![]() |
29. 01. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Bio špagety s omáčkou: Libové vepřové maso nakrájíme na nudličky a okořeníme. Použít můžeme libovolné koření podle chuti. Například kari, bulharské, grilovací a podobně. Cibuli oloupeme a nakrájíme na nudličky.
Vodu v hrnc ... …více»
|
![]() |
29. 01. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí prsa se žampiony na víně: Plátky masa očistíme, osolíme a rozklepeme. Opečeme z obou stran na rozehřátém oleji a vyjmeme.
Na výpeku osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku, scezené houby (malou plechovku), posypeme pepřem, mlet ... …více»
|