Postup přípravy receptu Kuřecí masíčko na grilu v alobalu:
Kuřecí řízečky naklepeme z obou stran, posypeme vegetou.
Nachystáme si čtyři kousky alobalu na zabalení a také marinádu na potření kuřecích prsíček.
Marináda - olej smícháme s grilovacím kořením, kmínem, kečupem a prolisovaným česnekem. Dále si nachystáme cibuli, kterou nakrájíme na kolečka, klobásu a sterilované okurky, které nakrájíme na tenké pásky.
Na alobal položíme kolečka cibule, kuřecí řízek, který potřeme z obou stran marinádou. Na povrch kuřecího řízku dáme pásky klobásy a sterilovaného okurku, povrch zasypeme strouhaným sýrem, alobal pěkně zavineme.
Takto připravené msíčko dáme na gril.
Podáváme s opékanými bramborami a tatarskou omáčkou.