![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
2. 05. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené jehněčí kuličky: Na plech vložte alobal. Cibuli a česnek nasekejte na jemno, vložte do misky, přidejte maso, koriandr, zelenou papriku nasekanou na kousky, oříšky a koření. Osolte, promíchejte a tvořte kuličky jako vl ... …více»
|
![]() |
1. 05. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí kotlety (kleftiko): Šťávu z jednoho citronu smícháme s pepřem, solí a usekanými bylinkami. Touto marinádou pak potřeme kotletky z obou stran a necháme marinovat v chladu asi 4 hodiny. Poté maso vyjmeme z marinády, osuším ... …více»
|
![]() |
1. 05. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí nudličky nakyselo: Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Olej smícháme s kořením a maso ve směsi marinujeme 15 - 20 minut. Rozehřejeme wok, vložíme maso i s marinádou, a za stálého míchání opékáme asi 6 minut. ... …více»
|
![]() |
27. 04. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí s plísňovým sýrem: Jehněčí kýtu namočíme na noc do mléka. Pak ji prošpikujeme česnekem, osolíme, opepříme, posypeme tymiánem a na rozpáleném oleji osmažíme. Podlijeme bílým vínem a pod pokličkou asi hodinu dusíme. Mezit ... …více»
|
![]() |
24. 04. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní jehněčí na mandlích a smetaně : Prolisujeme jogurt a smetanu hustší tkaninou, abychom odstranili vlhkost a uschováme je. Maso otřeme vlhkou utěrkou, osušíme a nakrájíme je na kousky velikosti mandle. Cibuli nakrájíme a na polovině t ... …více»
|
![]() |
22. 04. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí kotletky v kožíšku: Hřbet naporcujeme na kotletky, lehce je naklepeme, osolíme, opepříme, pokapeme olejem a necháme v chladu odležet. Pak je obalíme v mouce a namočíme ve vejcích rozšlehaných s mlékem, kořením a špetkou ... …více»
|
![]() |
22. 04. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Anglické jehněčí žebro: Maso okořeňte tymiánem, solí a pepřem, naložte do oleje a dejte na 2 hodiny odpočívat. Potom ho zprudka opečte a nechte při mírné teplotě dojít do růžova. Výpek zaprašte moukou, zalijte vývarem, dochu ... …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Makedonský čimbur: Nadrobno pokrájenou cibuli osmaženou na másle smícháme s mletým masem, osolíme, opepříme a podusíme. Směs v nízké vrstvě urovnáme do vymazané zapékací misky, na ni rozklepneme opatrně vejce, aby zůsta ... …více»
|
![]() |
19. 04. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí kolínko na rozmarýnu: Na oleji připravte zálkad z nahrubo nakrájené šalotky a zeleniny, do kterého vložte kolínka. Duste doměkka a občas podlijte, nejlépe vývarem. Nakonec přlijte 2 dcl vína, přidejte utřený česnek a rozma ... …více»
|
![]() |
19. 04. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené jehněčí s bylinkami: Maso nakrájíme na větší kusy, které potřeme olivovým olejem, osolíme, opepříme a dáme péct do trouby. Mezitím nasekáme všechny bylinky, přidáme olivový olej, citrónovou šťávu a najemno nakrájenou cibu ... …více»
|
Vyhrajte deník miminka Mé první roky pro uchování zásadních okamžiků. |
![]() |
Soutěž o pivovarské kvasnice Pangamin s vitamíny B odpuzující klíšťata. |
![]() |
Soutěž o roztomilé dětské spacáky od prodejen LIDL. |
![]() |
Soutěž o přípravky Naturevia pro namáhané oči a vynechávající paměť |
![]() |
SOUTĚŽ o 3 výtisky knížky Láska na všech tlapkách! |
![]() |