Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty |
7. 04. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí s fazolkami: Maso očistíme, odblaníme a nakrájíme na plátky. Osolíme je, opepříme a obalíme v hladké mouce. Cibulku osmahneme na másle a přidáme k ni maso. Plátky dusíme za občasného podlévání horkou vodou pod p ... …více»
|
7. 04. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí nebo kůzlečí sarma — kebab : Maso vykostíme, odblaníme, nakrájíme na malé kostky. Na polovině másla osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené maso, opranou rýži (můžeme použit i rýži předvařenou), osolíme, opepříme, ... …více»
|
7. 04. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí na kari po jamajsku: Maso odblaníme, zbavíme tuku, nakrájíme na kousky a osmahneme na másle. Pak maso vyndáme, ve šťávě osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a kan, přidáme zbylé koření, sůl, zalijeme trochou vývaru. Vlo ... …více»
|
7. 04. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Nadívaný jehněčí zadek: Máslo utřeme se žloutky, solí a petrželkou, přidáme strouhanku zvlhčenou mlékem a nakonec opatrně vmícháme z bílků ušlehaný sníh. Touto hmotou naplníme jehněčí zadek, uzavřeme a dáme péci do trouby z ... …více»
|
7. 04. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí s kjopalem: Jehněčí kýtu odblaníme, omyjeme a osolíme. Dáme péci do trouby asi na hodinu za stálého podlévání. Kjopalo upravíme takto: lilky dáme ve slupce opéci do trouby (položené jen na suchém plechu), horké j ... …více»
|
7. 04. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí kýta na česneku: Jehněčí osolíme, opepříme a dáme stranou. Pekáč nebo zapékací misku vymažeme 1 lžící másla. Na dno položíme brambory, pomažeme česnekem, rozložíme kolečka cibule, přidáme bobkový list a tymián, osolím ... …více»
|
7. 04. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Hlávkové zelí zapékané s jehněčím masem: Očištěné a opláchnuté zelí nahrubo nakrájíme, přidáme sůl kmín, zastříkneme vodou, 10 minut podusíme a ochutíme citrónovou šťávou. Pekáček vymažeme sádlem, naplníme části zelí, přidáme maso, nakrájeno ... …více»
|
7. 04. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Krokety z pečeného jehněčího masa: Maso dvakrát umeleme i se zeleninou, brambory a v mléce namočenou a vymačkanou žemlí. Přidáme vejce, sůl, hořčici, pepř, majoránku a dobře promícháme. Ze směsi připravíme placičky, které obalíme v mou ... …více»
|
7. 04. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí na sardelích: Osolenou jehněčí kýtu poprášíme moukou a po obou stranách na másle opečeme, podlijeme horkým vývarem z kosti nebo vodou. Při pečení potíráme maso sardelovou pastou a poléváme šťávou. Když je maso měk ... …více»
|
7. 04. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí s kedlubnami: Maso nakrájíme na tenké plátky, na části sádla je zprudka opečeme, osolíme a opepříme. Kedlubny oloupeme, nakrájíme na kostičky a několik mladých lístků z kedluben také nakrájíme nadrobno. Spařenou ... …více»
|
Soutěž o Haribo Adventní kalendáře. |
Soutěž o přípravky Naturevia, díky nimž zaženete podzimní splíny. |
Soutěž o ručně malované vánoční ozdoby sklárny Koulier. |
Soutěž o knižní novinky Stále hratelná a Ženění Jakuba Koháka. |
Vyhrajte Kroniku našich Vánoc pro uchování svátečních okamžiků. |
Vyhrajte balíček čisticích prostředků od značky iPlody. |