Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty |
7. 04. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehně nebo kůzle na paprice: Kůzlečí nebo jehněčí předek nakrájíme na kousky a na sítě přelijeme vařící vodou. Mezitím na kastrolu osmažíme na másle nadrobno nakrájenou cibuli spolu se sladkou paprikou, přidáme kůzlečí nebo jehn ... …více»
|
5. 04. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí kebab z mletého masa: Smícháme mleté maso se všemi přísadami a vytvoříme podlouhlé tenké válečky (šišky), napíchneme je na jehly nebo předem namočené špejle. Špízy necháme chvilku odpočinout v lednici. Takto připravené keb ... …více»
|
4. 04. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí kotletky: Jehněčí kotletky očistíme od tuku, opláchneme a osušíme v čisté utěrce, nakořeníme solí a bílým pepřem. Na rozpáleném tuku zprudka zapečeme ze všech stran a vložíme do předem rozpálené trouby asi na 1 ... …více»
|
2. 04. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí s citronovou rýží: Jehněčí maso nakrájíme na kostičky, osolíme je, opepříme a nasucho opečeme z obou stran na teflonové pánvi. Vyjmeme je a odložíme stranou. Do rozehřátého pekáčku s trochou oleje vložíme nasekanou cibu ... …více»
|
2. 04. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí špízy po řecku: Marinujte kostky jehněčího v marinádě z citronové šťávy, oleje, česneku a oregána 1-12 hodin.
Připravte gril na vysoký žár.
Napichujte kostky jehněčího na špízy, uschovejte si marinádu na potírání. ... …více»
|
31. 03. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí pikantní plněná prsa: Strouhanku namočíme ve smetaně. Oloupanou cibulku a žampiony nasekáme. Mleté maso silně okořeníme. Přidáme rozdrcený bobkový list, vejce, cibulku, žampiony, petržel, strouhanku a smícháme. Mleté mas . ... …více»
|
31. 03. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí maso s fazolkami: Cibulku nakrájenou nadrobno podusíme na rozpáleném oleji. Maso nakrájíme na kousky, osolíme, posypeme paprikou a přidáme k cibulce. Mezitím dusíme také na rozpáleném oleji očistěné fazolky, rozkroje . ... …více»
|
31. 03. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí zapékané kotlety: Kotlety částečně odkostíme, nasekneme blány, mírně naklepeme a osolíme. Naskládáme je do vymaštěné zapékací misky a ve vyhřáté troubě je prudce zapečeme 8-10 minut. Žloutky rozmícháme se smetanou, j . ... …více»
|
30. 03. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí pečeně s česnekem a rozmarýnem: Stroužky česneku vaříme ve vroucí vodě asi 2 min. Konce jehněčích kostí očistíme, osolíme, okořeníme, vložíme do něj rozmarýn a kosti k sobě svážeme. Mezi každou kost vložíme stroužek česneku.
Pečem ... …více»
|
30. 03. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí na česneku s bramborem a dušeným špenátem: Jehněčí maso dusíme ve vodě s polovinou jemně nakrájené cibule a stroužkem česneku. Když je maso skoro měkké, přidáme brambory na kostičky a dusíme doměkka. Ke konci dochutíme druhým stroužkem česneku ... …více»
|
Soutěž o Haribo Adventní kalendáře. |
Soutěž o přípravky Naturevia, díky nimž zaženete podzimní splíny. |
Soutěž o ručně malované vánoční ozdoby sklárny Koulier. |
Soutěž o knižní novinky Stále hratelná a Ženění Jakuba Koháka. |
Vyhrajte Kroniku našich Vánoc pro uchování svátečních okamžiků. |
Vyhrajte balíček čisticích prostředků od značky iPlody. |