![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
7. 04. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brambory plněné pečeným jehněčím masem: Brambory oloupeme a ve slané vodě do poloměkka uvaříme. Scedíme je, prochladlé částečně vyhloubíme a naplníme směsí z umletého masa i vydlabaných brambor, soli, pepře a smetany. Naplněné brambory dáme ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené palačinky s jehněčím masem: Maso dvakrát umeleme, přidáme vejce, sůl a tolik Smetany, aby vznikla hustší směs. Podle návodu na sáčku připravíme palačinky, každou potřeme masovou směsí, zavineme, dáme do tukem vymazané zapékací m ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí hřbet s rybízovou omáčkou a noky: Z olivového oleje, citrónové šťávy, mletého pepře, rozmarýnu a tymiánu připravíme marinádu, kterou dobře vetřeme do jehněčího hřbetu. Necháme asi 2 hodiny odležet a potom zprudka opékáme na pánvi. Mas ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí s baklažánem: Do masa nařízneme kapsy a do nich vložíme kousky česneku. Podle chuti osolíme a opepříme. Pečeme v předehřáté troubě při 180°C asi 1 1/2 - 2 hodiny. Mezitím dáme nakrájený baklažán do cedníku, osolíme ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Marinovaná jehněčí kýta: Smíchejte všechny přísady a potřete nálevem maso. Přikryjte a nechte v chladu odpočinout po dobu několika hodin nebo přes noc. Položte kýtu na grilovací rošt, kterou jste opatřili fólií. Pečte na vyso ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí kotlety s houbami: Omyté, osušené, po okrajích naříznuté, posléze naklepané kotlety osolíme, opepříme a dáme zatím stranou. Na pánvi v rozehřátém oleji zpěníme oloupanou, jemně usekanou cibuli, přidáme očištěné, nahrubo ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Steaky s kukuřicí: Očistíme a opereme kukuřici a zelí. Kukuřici povaříme asi 25 minut v osolené vodě. Nakrájené zelí povaříme cca 15 minut rovněž v osolené vodě. Kukuřici pak nakrájíme na dvoucentimetrové kousky.
Mezit ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněná jehněčí kýta: V odblaněné jehněčí kýtě nařízneme střední otvor pro plnění. Slaninu pokrájenou na kostičky rozškvaříme, přidáme drobně pokrájené žampiony a po osmahnutí zalijeme vejci rozšlehanými se solí. Umícháme ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí maso s ratatouille: Troubu předehřejeme na 250°C. Jehněčí maso omyjeme a osušíme, osolíme, opepříme a ovineme snítkou rozmarýnu a estragonu. Potřeme 2 lžícemi oleje a pečeme v troubě asi 20 minut.
Papriky, lilek a cuke ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí na víně: V misce smícháme česnek, kmín, papriku, šafrán, sůl a pepř. Do mísy dáme jehněčí maso, přidáme koření a dobře promícháme tak, aby kostky byly pokryté. Necháme 30 minut odležet.
V hluboké pánvi rozpál ... …více»
|
Vyhrajte deník miminka Mé první roky pro uchování zásadních okamžiků. |
![]() |
Soutěž o pivovarské kvasnice Pangamin s vitamíny B odpuzující klíšťata. |
![]() |
Soutěž o roztomilé dětské spacáky od prodejen LIDL. |
![]() |
Soutěž o přípravky Naturevia pro namáhané oči a vynechávající paměť |
![]() |
SOUTĚŽ o 3 výtisky knížky Láska na všech tlapkách! |
![]() |