Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 22.11. 2024
Dnes má svátek Cecílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brambory plněné pečeným jehněčím masem

Brambory plněné pečeným jehněčím masem
7. 04. 2008 Jehněčí maso +++++++___
Příprava receptu Brambory plněné pečeným jehněčím masem: Brambory oloupeme a ve slané vodě do poloměkka uvaříme. Scedíme je, prochladlé částečně vyhloubíme a naplníme směsí z umletého masa i vydlabaných brambor, soli, pepře a smetany. Naplněné brambory dáme ... …více»

Zapečené palačinky s jehněčím masem

Zapečené palačinky s jehněčím masem
7. 04. 2008 Jehněčí maso ++++++++__
Příprava receptu Zapečené palačinky s jehněčím masem: Maso dvakrát umeleme, přidáme vejce, sůl a tolik Smetany, aby vznikla hustší směs. Podle návodu na sáčku připravíme palačinky, každou potřeme masovou směsí, zavineme, dáme do tukem vymazané zapékací m ... …více»

Jehněčí hřbet s rybízovou omáčkou a noky

Jehněčí hřbet s rybízovou omáčkou a noky
7. 04. 2008 Jehněčí maso ++++-_____
Příprava receptu Jehněčí hřbet s rybízovou omáčkou a noky: Z olivového oleje, citrónové šťávy, mletého pepře, rozmarýnu a tymiánu připravíme marinádu, kterou dobře vetřeme do jehněčího hřbetu. Necháme asi 2 hodiny odležet a potom zprudka opékáme na pánvi. Mas ... …více»

Jehněčí s baklažánem

Jehněčí s baklažánem
7. 04. 2008 Jehněčí maso +++-______
Příprava receptu Jehněčí s baklažánem: Do masa nařízneme kapsy a do nich vložíme kousky česneku. Podle chuti osolíme a opepříme. Pečeme v předehřáté troubě při 180°C asi 1 1/2 - 2 hodiny. Mezitím dáme nakrájený baklažán do cedníku, osolíme ... …více»

Marinovaná jehněčí kýta

Marinovaná jehněčí kýta
7. 04. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Marinovaná jehněčí kýta: Smíchejte všechny přísady a potřete nálevem maso. Přikryjte a nechte v chladu odpočinout po dobu několika hodin nebo přes noc. Položte kýtu na grilovací rošt, kterou jste opatřili fólií. Pečte na vyso ... …více»
 

Jehněčí kotlety s houbami

Jehněčí kotlety s houbami
7. 04. 2008 Jehněčí maso +_________
Příprava receptu Jehněčí kotlety s houbami: Omyté, osušené, po okrajích naříznuté, posléze naklepané kotlety osolíme, opepříme a dáme zatím stranou. Na pánvi v rozehřátém oleji zpěníme oloupanou, jemně usekanou cibuli, přidáme očištěné, nahrubo ... …více»

Steaky s kukuřicí

Steaky s kukuřicí
7. 04. 2008 Jehněčí maso +++++_____
Příprava receptu Steaky s kukuřicí: Očistíme a opereme kukuřici a zelí. Kukuřici povaříme asi 25 minut v osolené vodě. Nakrájené zelí povaříme cca 15 minut rovněž v osolené vodě. Kukuřici pak nakrájíme na dvoucentimetrové kousky. Mezit ... …více»

Plněná jehněčí kýta

Plněná jehněčí kýta
7. 04. 2008 Jehněčí maso ++++______
Příprava receptu Plněná jehněčí kýta: V odblaněné jehněčí kýtě nařízneme střední otvor pro plnění. Slaninu pokrájenou na kostičky rozškvaříme, přidáme drobně pokrájené žampiony a po osmahnutí zalijeme vejci rozšlehanými se solí. Umícháme ... …více»

Jehněčí maso s ratatouille

Jehněčí maso s ratatouille
7. 04. 2008 Jehněčí maso +_________
Příprava receptu Jehněčí maso s ratatouille: Troubu předehřejeme na 250°C. Jehněčí maso omyjeme a osušíme, osolíme, opepříme a ovineme snítkou rozmarýnu a estragonu. Potřeme 2 lžícemi oleje a pečeme v troubě asi 20 minut. Papriky, lilek a cuke ... …více»

Jehněčí na víně

Jehněčí na víně
7. 04. 2008 Jehněčí maso ++-_______
Příprava receptu Jehněčí na víně: V misce smícháme česnek, kmín, papriku, šafrán, sůl a pepř. Do mísy dáme jehněčí maso, přidáme koření a dobře promícháme tak, aby kostky byly pokryté. Necháme 30 minut odležet. V hluboké pánvi rozpál ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !