Hrajte s námi SUDOKU online ! |
Jiří Lábus v komedii Milion |
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 |
Květina Vánoc - Vánoční hvězda |
![]() |
7. 04. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Brambory plněné pečeným jehněčím masem: Brambory oloupeme a ve slané vodě do poloměkka uvaříme. Scedíme je, prochladlé částečně vyhloubíme a naplníme směsí z umletého masa i vydlabaných brambor, soli, pepře a smetany. Naplněné brambory dáme ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Zapečené palačinky s jehněčím masem: Maso dvakrát umeleme, přidáme vejce, sůl a tolik Smetany, aby vznikla hustší směs. Podle návodu na sáčku připravíme palačinky, každou potřeme masovou směsí, zavineme, dáme do tukem vymazané zapékací m ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Jehněčí hřbet s rybízovou omáčkou a noky: Z olivového oleje, citrónové šťávy, mletého pepře, rozmarýnu a tymiánu připravíme marinádu, kterou dobře vetřeme do jehněčího hřbetu. Necháme asi 2 hodiny odležet a potom zprudka opékáme na pánvi. Mas ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Jehněčí s baklažánem: Do masa nařízneme kapsy a do nich vložíme kousky česneku. Podle chuti osolíme a opepříme. Pečeme v předehřáté troubě při 180°C asi 1 1/2 - 2 hodiny. Mezitím dáme nakrájený baklažán do cedníku, osolíme ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Marinovaná jehněčí kýta: Smíchejte všechny přísady a potřete nálevem maso. Přikryjte a nechte v chladu odpočinout po dobu několika hodin nebo přes noc. Položte kýtu na grilovací rošt, kterou jste opatřili fólií. Pečte na vyso ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Jehněčí kotlety s houbami: Omyté, osušené, po okrajích naříznuté, posléze naklepané kotlety osolíme, opepříme a dáme zatím stranou. Na pánvi v rozehřátém oleji zpěníme oloupanou, jemně usekanou cibuli, přidáme očištěné, nahrubo ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Steaky s kukuřicí: Očistíme a opereme kukuřici a zelí. Kukuřici povaříme asi 25 minut v osolené vodě. Nakrájené zelí povaříme cca 15 minut rovněž v osolené vodě. Kukuřici pak nakrájíme na dvoucentimetrové kousky.
Mezit ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Plněná jehněčí kýta: V odblaněné jehněčí kýtě nařízneme střední otvor pro plnění. Slaninu pokrájenou na kostičky rozškvaříme, přidáme drobně pokrájené žampiony a po osmahnutí zalijeme vejci rozšlehanými se solí. Umícháme ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Jehněčí maso s ratatouille: Troubu předehřejeme na 250°C. Jehněčí maso omyjeme a osušíme, osolíme, opepříme a ovineme snítkou rozmarýnu a estragonu. Potřeme 2 lžícemi oleje a pečeme v troubě asi 20 minut.
Papriky, lilek a cuke ... …více»
|
![]() |
7. 04. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Jehněčí na víně: V misce smícháme česnek, kmín, papriku, šafrán, sůl a pepř. Do mísy dáme jehněčí maso, přidáme koření a dobře promícháme tak, aby kostky byly pokryté. Necháme 30 minut odležet.
V hluboké pánvi rozpál ... …více»
|
| Soutěž o novinku Lidé, kteří mají rádi psy, mají rádi lidi, kteří mají rádi psy. |
|
| Soutěž o vánoční kazetu RENOVIA a vánoční krémy na ruce SynCare. |
|
| Vyhrajte přípravky Naturevia a rozlučte se s podzimními splíny. |
|
| Soutěž o vstupenky do Kutné Hory na výstavu v Českém muzeu stříbra. |
|
| Soutěž o velký adventní kalendář Mixit. |
|
| Zpříjemněte si čekání na Ježíška s adventním kalendářem Oriflame. |
|
| Soutěžte s Elmich o moderní keramickou pánev Vital. |
|
| Soutěž o balíčky řady Pangamin pro zdraví střevního mikrobiomu. |
|