Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty |
7. 04. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí nebo kůzlečí na majoránce: Maso uvaříme se zeleninou v osolené vodě. Z másla, mouky a cibule uděláme jíšku, zalijeme ji vývarem z masa, ochutíme česnekem utřeným se solí a majoránkou, necháme krátce povařit a zjemníme smetanou. ... …více»
|
7. 04. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí nebo kůzlečí kořínek na smetaně: Z kořínku odstraníme jícen a chřtán, kořínek dobře omyjeme a dáme do vařící vody, do které přidáme kořenovou zeleninu, cibuli, sůl, nové koření a pepř. Když je kořínek uvařený doměkka, vyjmeme ho a na ... …více»
|
7. 04. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí guláš s okurkami: Jehněčí maso rozkrájíme na malé kousky. Na kastrole osmažíme na sádle nadrobno nakrájenou cibulku, zasypeme lžičkou papriky, necháme ještě krátce osmahnout a přidáme na kousky nakrájené maso, které z ... …více»
|
7. 04. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí kořínek na kmínu: Jehněčí kořínek čistě vypereme a nakrájíme na kousky. Nadrobno nakrájenou cibulku osmahneme na rozškvařené slanině a přidáme kořínek. Osmahneme a podlijeme horkou vodou, přidáme kmín a kostku masoxu. ... …více»
|
7. 04. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Pohanková kaše s jehněčím kořínkem: Uvaříme pohankovou kaši tak, aby zrnka zůstala celá. Opraný kořínek vaříme asi 45 minut v tlakovém hrnci doměkka. Po vychladnutí jej rozemeleme na masovém mlýnku. Nakrájíme nadrobno cibuli a dáme ji ... …více»
|
7. 04. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Hašé z kůzlečího či jehněčího kořínku: Ve slané vodě uvaříme doměkka kořínek se zeleninou. Pak vše umeleme na masovém strojku, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli (můžeme ji umlít i s kořínkem), pepř, vejce a ještě trochu přisolíme. Je-li ... …více»
|
7. 04. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Pikantní kebaby: Vše smícháme a tvarujeme válečky (lze napichovat na silnější špejle) a grilujeme nebo opékáme na pánvi 6 - 8 min. z obou stran. ... ... …více»
|
7. 04. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Juveci: Nakrájenou cibuli na jemné kostičky orestujeme na oleji. Jehněčí maso nakrájíme na kousky. Zpěníme papriku na závěr u cibule, přidáme tomaty i se šťávou, vývar, vina a vaříme do 1/2 měkka. Potom přidá ... …více»
|
7. 04. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí frikasé: Jehněčí maso odblaníme, nakrájíme na kousky a spaříme horkou vodou. Dáme dusit na rozehřáté máslo, podléváme vývarem či horkou vodou. Když je maso měkké, osolíme je, šťávu necháme vydusit, zaprášíme j ... …více»
|
7. 04. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí nebo kůzlečí storma kebab: Jehněčí nebo kůzlečí maso zbavíme blanek, nakrájíme na malé kousky, dáme na rozehřáté máslo, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, trochu mouky a mletou sladkou i pálivou papriku. Necháme osmahnout, pak ... …více»
|
Soutěž o Haribo Adventní kalendáře. |
Soutěž o přípravky Naturevia, díky nimž zaženete podzimní splíny. |
Soutěž o ručně malované vánoční ozdoby sklárny Koulier. |
Soutěž o knižní novinky Stále hratelná a Ženění Jakuba Koháka. |
Vyhrajte Kroniku našich Vánoc pro uchování svátečních okamžiků. |
Vyhrajte balíček čisticích prostředků od značky iPlody. |