Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí nebo kůzlečí na majoránce

Jehněčí nebo kůzlečí na majoránce
7. 04. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí nebo kůzlečí na majoránce: Maso uvaříme se zeleninou v osolené vodě. Z másla, mouky a cibule uděláme jíšku, zalijeme ji vývarem z masa, ochutíme česnekem utřeným se solí a majoránkou, necháme krátce povařit a zjemníme smetanou. ... …více»

Jehněčí nebo kůzlečí kořínek na smetaně

Jehněčí nebo kůzlečí kořínek na smetaně
7. 04. 2008 Jehněčí maso +++++++++-
Příprava receptu Jehněčí nebo kůzlečí kořínek na smetaně: Z kořínku odstraníme jícen a chřtán, kořínek dobře omyjeme a dáme do vařící vody, do které přidáme kořenovou zeleninu, cibuli, sůl, nové koření a pepř. Když je kořínek uvařený doměkka, vyjmeme ho a na ... …více»

Jehněčí guláš s okurkami

Jehněčí guláš s okurkami
7. 04. 2008 Jehněčí maso +++-______
Příprava receptu Jehněčí guláš s okurkami: Jehněčí maso rozkrájíme na malé kousky. Na kastrole osma­žíme na sádle nadrobno nakrájenou cibulku, zasypeme lžičkou papriky, necháme ještě krátce osmahnout a přidáme na kousky nakrájené maso, které z ... …více»

Jehněčí kořínek na kmínu

Jehněčí kořínek na kmínu
7. 04. 2008 Jehněčí maso ++++++++__
Příprava receptu Jehněčí kořínek na kmínu: Jehněčí kořínek čistě vypereme a nakrájíme na kousky. Nadrobno nakrájenou cibulku osmahneme na rozškvařené slanině a přidáme kořínek. Osmahneme a podlijeme horkou vodou, přidáme kmín a kostku masoxu. ... …více»

Pohanková kaše s jehněčím kořínkem

Pohanková kaše s jehněčím kořínkem
7. 04. 2008 Jehněčí maso ++++-_____
Příprava receptu Pohanková kaše s jehněčím kořínkem: Uvaříme pohankovou kaši tak, aby zrnka zůstala celá. Opra­ný kořínek vaříme asi 45 minut v tlakovém hrnci doměkka. Po vychladnutí jej rozemeleme na masovém mlýnku. Nakrájíme nadrobno cibuli a dáme ji ... …více»
 

Hašé z kůzlečího či jehněčího kořínku

Hašé z kůzlečího či jehněčího kořínku
7. 04. 2008 Jehněčí maso +++++++___
Příprava receptu Hašé z kůzlečího či jehněčího kořínku: Ve slané vodě uvaříme doměkka kořínek se zeleninou. Pak vše umeleme na masovém strojku, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli (můžeme ji umlít i s kořínkem), pepř, vejce a ješ­tě trochu přisolíme. Je-li ... …více»

Pikantní kebaby

Pikantní kebaby
7. 04. 2008 Jehněčí maso +++-______
Příprava receptu Pikantní kebaby: Vše smícháme a tvarujeme válečky (lze napichovat na silnější špejle) a grilujeme nebo opékáme na pánvi 6 - 8 min. z obou stran. ... ... …více»

Juveci

Juveci
7. 04. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Juveci: Nakrájenou cibuli na jemné kostičky orestujeme na oleji. Jehněčí maso nakrájíme na kousky. Zpěníme papriku na závěr u cibule, přidáme tomaty i se šťávou, vývar, vina a vaříme do 1/2 měkka. Potom přidá ... …více»

Jehněčí frikasé

Jehněčí frikasé
7. 04. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí frikasé: Jehněčí maso odblaníme, nakrájíme na kousky a spaříme horkou vodou. Dáme dusit na rozehřáté máslo, podléváme vývarem či horkou vodou. Když je maso měkké, osolíme je, šťávu necháme vydusit, zaprášíme j ... …více»

Jehněčí nebo kůzlečí storma kebab

Jehněčí nebo kůzlečí storma kebab
7. 04. 2008 Jehněčí maso +++++++___
Příprava receptu Jehněčí nebo kůzlečí storma kebab: Jehněčí nebo kůzlečí maso zbavíme blanek, nakrájíme na malé kousky, dáme na rozehřáté máslo, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, trochu mouky a mletou sladkou i pálivou papriku. Necháme osmahnout, pak ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !