![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
30. 03. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí na majoránce:
Maso nakrájíme na kostky, vložíme do osolené vody a přivedeme k varu. Potom teplotu snížíme a dovaříme doměkka. Přidáme kořenovou zeleninu a dovaříme. Maso z vývaru vyjmeme. Na oleji a másle zpění . ... …více»
|
![]() |
29. 03. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Grilované jehněčí na špízu s dipem: Namočit bambusové jehly na několik hodin do vody. Odkrájet přebytečný tuk z masa a nakrájet ho na 3 cm kousky. Smíchat dohromady šťávu, česnek, cukr, cibuli a maso. Dobře promíchat a nechat přikrýté v ... …více»
|
![]() |
29. 03. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí kolínko po burgundsku s listovým smetanovým špenátem: Slaninu pokrájenou na nudličky orestujeme na olivovém oleji spolu s bylinkami, přidáme očištěnou zeleninu krájenou na plátky a restujeme dotmava. Na základu opečeme osolená a opepřená jehněčí kolínka ... …více»
|
![]() |
28. 03. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí hřebínky pečené dorůžova na šalotkovém pyré se špenátovou sedlinou: Jehněčí hřebínky očistíme, ořežeme lůj, potřeme olejem, osolíme, opepříme pepřem z mlýnku a proložíme snítkami tymiánu. Necháme odležet cca 4 hodiny. Očištěné brambory a 300 g šalotky vložíme do hrnce ... …více»
|
![]() |
28. 03. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Středomořské jehněčí: Ve velké pánvi rozpálíme na středně velkém plameni olej a během 2-3 minut v něm z obou stran osmažíme kotlety doměkka. Vyjmeme je a udržujeme teplé. Zmírníme plamem a v pánvi necháme změknout cibulku ... …více»
|
![]() |
27. 03. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušené jehněčí s novými bramborami a sušenými rajčaty: Cibuli pokrájíme nahrubo a zpěníme na olivovém oleji. Vykoštěnou a odblaněnou jehněčí kýtu nakrájíme na kostky, osolíme opepříme a společně s utřeným česnekem restujeme s cibulí do červena. Podlijeme ... …více»
|
![]() |
27. 03. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí pečeně v bylinkovém kabátku: Jehněčí pečeni omyjeme, osušíme v kuchyňském papíru a řezem ostrým nožem podél hřbetu do hloubky asi 1,5 cm oddělíme maso od kosti. Potom lehce vyškvaříme okrájený tuk, rozehřejeme polovinu tuku a při ... …více»
|
![]() |
27. 03. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí řízky na smetaně: Omyté, odblaněné maso nakrájíme na plátky. Do kameninové mísy dáme vrstvu nakrájené cibule, na ni položíme naklepané a opepřené řízky a navrch dáme opět cibuli. Zatížíme prkénkem a postavíme na den ... …více»
|
![]() |
27. 03. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí s olivami: V hlubší pánvi nebo hrnci rozpálíme olej, přidáme maso, slaninu a česnek a zprudka opečeme dohněda. Do malé pánve přidáme víno a oregáno, přivedeme k varu a 3 minuty povaříme. Omáčku přilijeme k masu, ... …více»
|
![]() |
27. 03. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí ragú s makarony: Ve velké pánvi rozpálíme olej s máslem a 5-7 minut na mírném plameni smažíme celerový řapík, cibulku a mrkev, aby změkly. Přidáme jehněčí maso a za občasného míchání 5-6 minut restujeme doměkka. Poté ... …více»
|
Vyhrajte deník miminka Mé první roky pro uchování zásadních okamžiků. |
![]() |
Soutěž o pivovarské kvasnice Pangamin s vitamíny B odpuzující klíšťata. |
![]() |
Soutěž o roztomilé dětské spacáky od prodejen LIDL. |
![]() |
Soutěž o přípravky Naturevia pro namáhané oči a vynechávající paměť |
![]() |
SOUTĚŽ o 3 výtisky knížky Láska na všech tlapkách! |
![]() |