Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí na majoránce

Jehněčí na majoránce
30. 03. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí na majoránce: Maso nakrájíme na kostky, vložíme do osolené vody a přivedeme k varu. Potom teplotu snížíme a dovaříme doměkka. Přidáme kořenovou zeleninu a dovaříme. Maso z vývaru vyjmeme. Na oleji a másle zpění . ... …více»

Grilované jehněčí na špízu s dipem

Grilované jehněčí na špízu s dipem
29. 03. 2008 Jehněčí maso +_________
Příprava receptu Grilované jehněčí na špízu s dipem: Namočit bambusové jehly na několik hodin do vody. Odkrájet přebytečný tuk z masa a nakrájet ho na 3 cm kousky. Smíchat dohromady šťávu, česnek, cukr, cibuli a maso. Dobře promíchat a nechat přikrýté v ... …více»

Jehněčí kolínko po burgundsku s listovým smetanovým špenátem

Jehněčí kolínko po burgundsku s listovým smetanovým špenátem
29. 03. 2008 Jehněčí maso ++++______
Příprava receptu Jehněčí kolínko po burgundsku s listovým smetanovým špenátem: Slaninu pokrájenou na nudličky orestujeme na olivovém oleji spolu s bylinkami, přidáme očištěnou zeleninu krájenou na plátky a restujeme dotmava. Na základu opečeme osolená a opepřená jehněčí kolínka ... …více»

Jehněčí hřebínky pečené dorůžova na šalotkovém pyré se špenátovou sedlinou

Jehněčí hřebínky pečené dorůžova na šalotkovém pyré se špenátovou sedlinou
28. 03. 2008 Jehněčí maso +++++_____
Příprava receptu Jehněčí hřebínky pečené dorůžova na šalotkovém pyré se špenátovou sedlinou: Jehněčí hřebínky očistíme, ořežeme lůj, potřeme olejem, osolíme, opepříme pepřem z mlýnku a proložíme snítkami tymiánu. Necháme odležet cca 4 hodiny. Očištěné brambory a 300 g šalotky vložíme do hrnce ... …více»

Středomořské jehněčí

Středomořské jehněčí
28. 03. 2008 Jehněčí maso +++++_____
Příprava receptu Středomořské jehněčí: Ve velké pánvi rozpálíme na středně velkém plameni olej a během 2-3 minut v něm z obou stran osmažíme kotlety doměkka. Vyjmeme je a udržujeme teplé. Zmírníme plamem a v pánvi necháme změknout cibulku ... …více»
 

Dušené jehněčí s novými bramborami a sušenými rajčaty

Dušené jehněčí s novými bramborami a sušenými rajčaty
27. 03. 2008 Jehněčí maso ++++++++__
Příprava receptu Dušené jehněčí s novými bramborami a sušenými rajčaty: Cibuli pokrájíme nahrubo a zpěníme na olivovém oleji. Vykoštěnou a odblaněnou jehněčí kýtu nakrájíme na kostky, osolíme opepříme a společně s utřeným česnekem restujeme s cibulí do červena. Podlijeme ... …více»

Jehněčí pečeně v bylinkovém kabátku

Jehněčí pečeně v bylinkovém kabátku
27. 03. 2008 Jehněčí maso ++++++++__
Příprava receptu Jehněčí pečeně v bylinkovém kabátku: Jehněčí pečeni omyjeme, osušíme v kuchyňském papíru a řezem ostrým nožem podél hřbetu do hloubky asi 1,5 cm oddělíme maso od kosti. Potom lehce vyškvaříme okrájený tuk, rozehřejeme polovinu tuku a při ... …více»

Jehněčí řízky na smetaně

Jehněčí řízky na smetaně
27. 03. 2008 Jehněčí maso +++++++++_
Příprava receptu Jehněčí řízky na smetaně: Omyté, odblaněné maso nakrájíme na plátky. Do kamenino­vé mísy dáme vrstvu nakrájené cibule, na ni položíme nakle­pané a opepřené řízky a navrch dáme opět cibuli. Zatížíme prkénkem a postavíme na den ... …více»

Jehněčí s olivami

Jehněčí s olivami
27. 03. 2008 Jehněčí maso ++++++++__
Příprava receptu Jehněčí s olivami: V hlubší pánvi nebo hrnci rozpálíme olej, přidáme maso, slaninu a česnek a zprudka opečeme dohněda. Do malé pánve přidáme víno a oregáno, přivedeme k varu a 3 minuty povaříme. Omáčku přilijeme k masu, ... …více»

Jehněčí ragú s makarony

Jehněčí ragú s makarony
27. 03. 2008 Jehněčí maso ++-_______
Příprava receptu Jehněčí ragú s makarony: Ve velké pánvi rozpálíme olej s máslem a 5-7 minut na mírném plameni smažíme celerový řapík, cibulku a mrkev, aby změkly. Přidáme jehněčí maso a za občasného míchání 5-6 minut restujeme doměkka. Poté ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !