Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí kýta na kopru

Jehněčí kýta na kopru
14. 04. 2008 Jehněčí maso ++++++++++
Příprava receptu Jehněčí kýta na kopru: Odblaněné maso prošpikujeme slaninou a posolíme, potřeme prolisovaným česnekem a vložíme na rozpálený olej. Prudce opečeme, podlijeme horkou vodou, posypeme sekaným koprem a pod pokličkou ... ... …více»

Jehněčí na kari s jogurtovou marinádou

Jehněčí na kari s jogurtovou marinádou
12. 04. 2008 Jehněčí maso +++++-____
Příprava receptu Jehněčí na kari s jogurtovou marinádou: Do jogurtu vmícháme citrónovou šťávu, zázvor, kari, sůl a pepř. Maso nakrájíme na kostky, dáme do marinády a necháme přes noc v lednici odležet. Drobně krájenou cibuli a česnek na másle podusíme do sk ... …více»

Jehněčí maso s bylinkami

Jehněčí maso s bylinkami
12. 04. 2008 Jehněčí maso ++-_______
Příprava receptu Jehněčí maso s bylinkami: Brambory omyjeme a vaříme ve slupce ve slané vodě přibližně 25 minut. Oloupeme a nakrájíme česnek a cibuli. Nasekáme rukolu a petržel. Vše smícháme s hořčicí, máslem, strouhankou, medem, solí a pepřem ... …více»

Jehněčí kotlety se směsí bylinek

Jehněčí kotlety se směsí bylinek
12. 04. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí kotlety se směsí bylinek: Kotlety omyjeme osušíme a odblaníme. V misce prošleháme olivový olej, česnek, kůru z dobře omytého nebo bio citrónu a nasekanou majoránku a saturejku. Kotlety opepříme, obalíme v misce připravenou mar ... …více»

Jehněčí maso po římsku

Jehněčí maso po římsku
9. 04. 2008 Jehněčí maso +_________
Příprava receptu Jehněčí maso po římsku: Maso odblaníme a nakrájíme na kostky. Rajčata spaříme, oloupeme a drobně nakrájíme, česnek rozetřeme a cibuli drobně nasekáme. Maso opečeme po všech stranách za stálého míchání na oleji, podlijeme dín ... …více»
 

Pikantní marinované kebaby

Pikantní marinované kebaby
9. 04. 2008 Jehněčí maso ++-_______
Příprava receptu Pikantní marinované kebaby: Jehněčí kýtu vykostíme a nakrájíme na 2,5 cm velké kostky a vložíme do velké misky. Přidáme marinádu Gyros, cibuli a necháme vše marinovat mimo chladničku minimálně na 1 hodinu. Kostky masa s cibulí n ... …více»

Guláš z irské hospody

Guláš z irské hospody
8. 04. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Guláš z irské hospody: Maso nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme na kolečka, fazolky pokrájíme na kousky, mrkev na kolečka a houby na plátky. Troubu předehřejeme na 175 °C. Do hrnce poskládáme maso, přidáme zeleninu, osolí ... …více»

Nadívané jehněčí

Nadívané jehněčí
8. 04. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Nadívané jehněčí: Kýtu naklepejte a osolte a opepřete. Na másle orestujte játra. Do misky dejte žemle nakrájené na kostičky, zalijte je vejci s mlékem, solí, pepřem a květem. Přidejte játra, strouhanku, petrželku. Prom ... …více»

Jehněčí se žampióny

Jehněčí se žampióny
7. 04. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí se žampióny: Jehněčí maso zbavíme kostí a naplocho rozřízneme, aby­chom získali plát masa. Žampióny (nebo jiné houby) očistíme, podusíme na části másla, pak přidáme mouku, šťávu z poloviny citrónu, sůl, muškátový ... …více»

Tadžin Ahmar

Tadžin Ahmar
7. 04. 2008 Jehněčí maso +_________
Příprava receptu Tadžin Ahmar: Jehněčí nebo kůzlečí maso odblaníme, zbavíme tuku a nakrájíme na kousky. Na pánev dáme rozehřát tuk, na kterém maso opečeme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, osmahneme dozlatova, přidáme mouku, nec ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !