Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty |
14. 04. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí kýta na kopru: Odblaněné maso prošpikujeme slaninou a posolíme, potřeme prolisovaným česnekem a vložíme na rozpálený olej. Prudce opečeme, podlijeme horkou vodou, posypeme sekaným koprem a pod pokličkou ... ... …více»
|
12. 04. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí na kari s jogurtovou marinádou: Do jogurtu vmícháme citrónovou šťávu, zázvor, kari, sůl a pepř. Maso nakrájíme na kostky, dáme do marinády a necháme přes noc v lednici odležet. Drobně krájenou cibuli a česnek na másle podusíme do sk ... …více»
|
12. 04. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí maso s bylinkami: Brambory omyjeme a vaříme ve slupce ve slané vodě přibližně 25 minut. Oloupeme a nakrájíme česnek a cibuli. Nasekáme rukolu a petržel. Vše smícháme s hořčicí, máslem, strouhankou, medem, solí a pepřem ... …více»
|
12. 04. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí kotlety se směsí bylinek: Kotlety omyjeme osušíme a odblaníme. V misce prošleháme olivový olej, česnek, kůru z dobře omytého nebo bio citrónu a nasekanou majoránku a saturejku. Kotlety opepříme, obalíme v misce připravenou mar ... …více»
|
9. 04. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí maso po římsku: Maso odblaníme a nakrájíme na kostky. Rajčata spaříme, oloupeme a drobně nakrájíme, česnek rozetřeme a cibuli drobně nasekáme. Maso opečeme po všech stranách za stálého míchání na oleji, podlijeme dín ... …více»
|
9. 04. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Pikantní marinované kebaby: Jehněčí kýtu vykostíme a nakrájíme na 2,5 cm velké kostky a vložíme do velké misky. Přidáme marinádu Gyros, cibuli a necháme vše marinovat mimo chladničku minimálně na 1 hodinu. Kostky masa s cibulí n ... …více»
|
8. 04. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Guláš z irské hospody: Maso nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme na kolečka, fazolky pokrájíme na kousky, mrkev na kolečka a houby na plátky. Troubu předehřejeme na 175 °C. Do hrnce poskládáme maso, přidáme zeleninu, osolí ... …více»
|
8. 04. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Nadívané jehněčí: Kýtu naklepejte a osolte a opepřete. Na másle orestujte játra. Do misky dejte žemle nakrájené na kostičky, zalijte je vejci s mlékem, solí, pepřem a květem. Přidejte játra, strouhanku, petrželku. Prom ... …více»
|
7. 04. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí se žampióny: Jehněčí maso zbavíme kostí a naplocho rozřízneme, abychom získali plát masa. Žampióny (nebo jiné houby) očistíme, podusíme na části másla, pak přidáme mouku, šťávu z poloviny citrónu, sůl, muškátový ... …více»
|
7. 04. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Tadžin Ahmar: Jehněčí nebo kůzlečí maso odblaníme, zbavíme tuku a nakrájíme na kousky. Na pánev dáme rozehřát tuk, na kterém maso opečeme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, osmahneme dozlatova, přidáme mouku, nec ... …více»
|
Soutěž o Haribo Adventní kalendáře. |
Soutěž o přípravky Naturevia, díky nimž zaženete podzimní splíny. |
Soutěž o ručně malované vánoční ozdoby sklárny Koulier. |
Soutěž o knižní novinky Stále hratelná a Ženění Jakuba Koháka. |
Vyhrajte Kroniku našich Vánoc pro uchování svátečních okamžiků. |
Vyhrajte balíček čisticích prostředků od značky iPlody. |