![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
16. 02. 2009 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušený králík na ovoci: Nejprve oloupeme cibuli.
Králíka umyjeme, osušíme a rozdělíme na osm porcí. Pak jej potřeme solí a pepřem.
Na pánvi rozpálíme olej. Na něm asi po dobu 5 minut opečeme maso ze všech stran. Přidáme ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2009 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík na červeném víně: Králíka naporcujeme, možno i vykostit. Nakrájíme na kostičky slaninu, cibuli a česnek, a postupně necháme zesklovatět na oleji. Maso osolíme, opepříme, obalíme v mouce a opečeme na připraveném základu ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2009 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík s hořčicí a jablky: Králíka rozporcujeme a rozložíme ho na vymazaný pekáč. Porce obložíme bobkovými listy a osolíme. Do misky dáme hořčici a olej a mícháme, dokud se olej spojí s hořčicí. Jablka oloupeme a nakrájíme na k ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2009 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík s meruňkami: Králíka očistíme, odblaníme a naporcujeme. Jednotlivé porce osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet. Slaninu nakrájíme na kostičky a na pánvi opečeme. Opečenou slaninu si dáme str ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2009 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králičí přírodní řízky: Řízky naklepeme a osolíme. Zprudka opečeme na rozpáleném oleji z obou stran asi 6 až 8 minut. Do výpeku z masa přidáme vývar, máslo, sekanou petrželku a podle chuti dosolíme. Krátce povaříme než se m ... …více»
|
![]() |
11. 02. 2009 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík v županu: Rozporcovaného králíka prošpikujeme proužky slaniny, posypeme kmínem, uložíme do pekáče, zalijeme olejem a dáme do rána uležet do lednice.
Druhý den dáme do trouby a pečeme v přikrytém pekáči, bez po ... …více»
|
![]() |
9. 02. 2009 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jemný králík: Králíka omyjeme, naporcujeme, osolíme a vložíme do pekáče. Přidáme lžíci másla a drobně nakrájenou velkou cibuli. Podléváme vodou a přikryté pečeme. ... ... …více»
|
![]() |
9. 02. 2009 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Dušený králík: Králíka omyjeme a rozdělíme na 8 kousků. Rajčata rozčtvrtíme. Cibule oloupeme a nakrájíme na špalíky. Česnek oloupeme a usekáme najemno. Feferonku pokrájíme na tenké kroužky.
V hlubším pekáčku rozpál ... …více»
|
![]() |
9. 02. 2009 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Citrónový králík: Králíka naporcujeme, osolíme a opepříme. Česnek jemně posekáme a smícháme s 2 lžícemi oleje a piniových oříšků. Porce králíka zprudka opečeme na 2 lžících oleje, přidáme piniové oříšky a česnek a krát ... …více»
|
![]() |
9. 02. 2009 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík po hájecku: Odblaněného a naporcovaného králíka osolíme, dáme na pekáč.
Na kousky nakrájíme shora uvedenou zeleninu, špekáčky rozkrojíme na 4 díly a s plátky anglické slaniny vše poklademe na maso. Prosypeme koř ... …více»
|