Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.09. 2024
Dnes má svátek Berta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Řízečky ve smetaně

Řízečky ve smetaně
16. 12. 2008 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Řízečky ve smetaně: Vepřové řízky obalíme v trojobalu (vejce, mouka, strouhanka), osmažené řízky vložíme do pekáče posypeme nastrouhaným sýrem a zalijeme smetanou. Vložíme do trouby a necháme 15 minut zapékat, podáváme . ... …více»

Frankfurtská pečeně s párkem

Frankfurtská pečeně s párkem
16. 12. 2008 Vepřové maso +++++-____
Příprava receptu Frankfurtská pečeně s párkem: Maso naklepeme, osolíme,opepříme. Tenké libové párky rozpůlíme a ještě rozřízneme napříč. V každém plátu masa nařízneme nožem otvory a kusy párků jimi do poloviny protáhneme. Doporučuji ještě plátky p ... …více»

Vepřové maso s horčicí, cibulí a Moravankou

Vepřové maso s horčicí, cibulí a Moravankou
16. 12. 2008 Vepřové maso +++++++___
Příprava receptu Vepřové maso s horčicí, cibulí a Moravankou: Vepřové maso nakrájíme na větší kostky, přidáme hořčice, nakrájené cibule a zalijeme celou Moravankou i s nálevem. Pořádně promícháme a upečeme. Peču napřed přikryté buď alobalem nebo druhým pekáčkem ... …více»

Ptáčci z bůčku

Ptáčci z bůčku
16. 12. 2008 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Ptáčci z bůčku: Libový bůček nakrájíme na tenké plátky a naklepeme. Osolíme, opepříme, každý plátek potřeme hořčicí a poklademe trochou kysaného zelí, na to pložíme proužek klobásy. Svineme do roličky a položíme do p ... …více»

Vepřové plátky po valašsku

Vepřové plátky po valašsku
16. 12. 2008 Vepřové maso +++-______
Příprava receptu Vepřové plátky po valašsku: Z kýty nakrájíme menší plátky, osolíme je, opečeme na tuku, podlijeme částí vody a dusíme pod poklicí doměkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vlažno . ... …více»
 

Vepřový závitek hukvaldský

Vepřový závitek hukvaldský
16. 12. 2008 Vepřové maso ++++++____
Příprava receptu Vepřový závitek hukvaldský: Maso nakrájíme na plátky, naklepeme do šíře, osolíme, opepříme. Kostičky slaniny roztavíme, přidáme plátky žampionů, podusíme a spojíme vejci. Plátky naplníme připravenou směsí, zabalíme a omotáme ... ... …více»

Křenové masíčko

Křenové masíčko
16. 12. 2008 Vepřové maso ++++++-___
Příprava receptu Křenové masíčko: Cibuli na kolečka osmahneme na oleji v pánvi, pak přidáme uzené maso nakrájené na plátky, rychle orestujeme, přendáme s cibulí i výpekem do zapékací mísy. V misce smícháme křenex se smetanou, zalijem ... …více»

Vepřová kýta a whiskou a majoránkou

Vepřová kýta a whiskou a majoránkou
16. 12. 2008 Vepřové maso +++++++___
Příprava receptu Vepřová kýta a whiskou a majoránkou: Maso očistíme a kůži nařežeme ostrým nožem do čtverečků. Smícháme si sůl, pepř, kmín a tuto směs vetřeme do masa ze všech stran. Stroužky česneku si nakrájíme na jemné nudličky, které vkládáme do záře ... …více»

Závitek záhorácký

Závitek záhorácký
16. 12. 2008 Vepřové maso ++++++++__
Příprava receptu Závitek záhorácký: Bůček zbavíme kostí a kůže, nakrájíme na plátky, naklepeme, potřeme česnekem, osolíme, naplníme směsí z podušeného zelí a ostatních surovin, zavineme a převážeme motouzem. Závit na povrchu ... ... …více»

Zbojnický bůček

Zbojnický bůček
16. 12. 2008 Vepřové maso ++++++____
Příprava receptu Zbojnický bůček: Bůček zbavíme kostí a kůže, nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a po obou stranách obalíme v mouce. Opečeme na tuku a vyjmeme. V tuku po opékání rozškvaříme kostičky slaniny, cibuli ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !