![]() |
16. 12. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízečky ve smetaně: Vepřové řízky obalíme v trojobalu (vejce, mouka, strouhanka), osmažené řízky vložíme do pekáče posypeme nastrouhaným sýrem a zalijeme smetanou. Vložíme do trouby a necháme 15 minut zapékat, podáváme . ... …více»
|
![]() |
16. 12. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Frankfurtská pečeně s párkem: Maso naklepeme, osolíme,opepříme. Tenké libové párky rozpůlíme a ještě rozřízneme napříč. V každém plátu masa nařízneme nožem otvory a kusy párků jimi do poloviny protáhneme. Doporučuji ještě plátky p ... …více»
|
![]() |
16. 12. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso s horčicí, cibulí a Moravankou: Vepřové maso nakrájíme na větší kostky, přidáme hořčice, nakrájené cibule a zalijeme celou Moravankou i s nálevem. Pořádně promícháme a upečeme. Peču napřed přikryté buď alobalem nebo druhým pekáčkem ... …více»
|
![]() |
16. 12. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ptáčci z bůčku: Libový bůček nakrájíme na tenké plátky a naklepeme. Osolíme, opepříme, každý plátek potřeme hořčicí a poklademe trochou kysaného zelí, na to pložíme proužek klobásy. Svineme do roličky a položíme do p ... …více»
|
![]() |
16. 12. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové plátky po valašsku: Z kýty nakrájíme menší plátky, osolíme je, opečeme na tuku, podlijeme částí vody a dusíme pod poklicí doměkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vlažno . ... …více»
|
![]() |
16. 12. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový závitek hukvaldský: Maso nakrájíme na plátky, naklepeme do šíře, osolíme, opepříme. Kostičky slaniny roztavíme, přidáme plátky žampionů, podusíme a spojíme vejci. Plátky naplníme připravenou směsí, zabalíme a omotáme ... ... …více»
|
![]() |
16. 12. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Křenové masíčko: Cibuli na kolečka osmahneme na oleji v pánvi, pak přidáme uzené maso nakrájené na plátky, rychle orestujeme, přendáme s cibulí i výpekem do zapékací mísy. V misce smícháme křenex se smetanou, zalijem ... …více»
|
![]() |
16. 12. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová kýta a whiskou a majoránkou: Maso očistíme a kůži nařežeme ostrým nožem do čtverečků. Smícháme si sůl, pepř, kmín a tuto směs vetřeme do masa ze všech stran. Stroužky česneku si nakrájíme na jemné nudličky, které vkládáme do záře ... …více»
|
![]() |
16. 12. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Závitek záhorácký: Bůček zbavíme kostí a kůže, nakrájíme na plátky, naklepeme, potřeme česnekem, osolíme, naplníme směsí z podušeného zelí a ostatních surovin, zavineme a převážeme motouzem. Závit na povrchu ... ... …více»
|
![]() |
16. 12. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zbojnický bůček: Bůček zbavíme kostí a kůže, nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a po obou stranách obalíme v mouce. Opečeme na tuku a vyjmeme. V tuku po opékání rozškvaříme kostičky slaniny, cibuli ... ... …více»
|