Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.02. 2025
Dnes má svátek Věnceslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové rolky plněné slaninou

Vepřové rolky plněné slaninou
31. 07. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové rolky plněné slaninou: Vepřové řízky opláchneme, osušíme a na okrajích nařízneme. Naklepeme je přes fólii, lehce osolíme a potřeme paštikou. Naplněné maso stočíme do roládek a každou pevně obalíme plátkem anglické slaniny. ... …více»

Pikantní masové koule s lečem

Pikantní masové koule s lečem
31. 07. 2008 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Pikantní masové koule s lečem: Mleté maso si dáme do mísy, přidáme utřený česnek, sůl, kmín, papriku, pepř, vejce a podle potřeby strouhanku. Směs pořádně promícháme a tvoříme koule o průměru asi 5 cm. Koule naskládáme do tukem vym ... …více»

Netradiční kysané zelí

Netradiční kysané zelí
31. 07. 2008 Vepřové maso +++_______
Příprava receptu Netradiční kysané zelí: Vymažeme si pekáč sádlem. Vymačkáme vodu ze zelí a položíme vrstvu zelí do pekáče, tak aby bylo dno pokryté. Maso nebo bůček omyjeme a nakrájíme na plátky. Na vrstvu zelí pokládáme plátky bůčku, ... …více»

Pikantní vepřové žebírko se sýrem

Pikantní vepřové žebírko se sýrem
30. 07. 2008 Vepřové maso ++++++____
Příprava receptu Pikantní vepřové žebírko se sýrem: Žebírka naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme. Nakrájíme okurku, uzené, sýr na nudličky a smícháme s křenem. Opečená žebírka dáme na pekáček, posypeme připravenou směsí, podlijeme trochou vody, na ka ... …více»

Filé gouda

Filé gouda
30. 07. 2008 Vepřové maso +++++-____
Příprava receptu Filé gouda: Filé opečeme po obou stranách v horkém tuku. Pak teprve osolíme a opepříme. Do rozpáleného tuku přidáme trochu vody, aby se nespálil. Hrnec přikryjeme pokličkou a maso úplně opečeme (asi 30 minut). Pa ... …více»
 

Krokety z vepřového bůčku

Krokety z vepřového bůčku
30. 07. 2008 Vepřové maso ++++______
Příprava receptu Krokety z vepřového bůčku: Bůček a sýr nakrájíme na kousky a pak na mlýnku umeleme. Mletou směs dáme do misky, přidáme strouhanku zvlhčenou mlékem, osolíme, okořeníme, dobře promícháme a dáme na vál. Ze směsi pak vytvoříme stej ... …více»

Kotlety s houbami

Kotlety s houbami
30. 07. 2008 Vepřové maso ++++-_____
Příprava receptu Kotlety s houbami: V kastrolu rozpustíme polovinu sádla a osmahneme na něm cibuli nakrájenou nadrobno. Přidáme houby a orestujeme je. Osolíme, okořeníme kmínem a tymiánem, podlijeme vodou a 15 minut dusíme. Kotlety roz ... …více»

Dušené vepřové maso po provensálsku

Dušené vepřové maso po provensálsku
30. 07. 2008 Vepřové maso +++++++___
Příprava receptu Dušené vepřové maso po provensálsku: Kotlety rozklepeme, osolíme, opepříme. Na rozehřátém oleji je opečeme. Vyjmeme je a ve výpeku orestujeme kolečka mrkve a měsíčky cibule s nudličkami slaniny. Kotlety vrátíme do kastrolu, přidáme lí ... …více»

Uzené koleno zapečené se zelím a brambory

Uzené koleno zapečené se zelím a brambory
30. 07. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Uzené koleno zapečené se zelím a brambory: Dobře uvařené koleno vykostíme a maso nakrájíme na kousky. Mezitím udusíme zelí do poloměkka, oloupeme brambory a nakrájíme na plátky. Do zapékací misky vymazané tukem a vysypané strouhankou ukládám ... …více»

Ohnivá roláda

Ohnivá roláda
30. 07. 2008 Vepřové maso ++++++____
Příprava receptu Ohnivá roláda: Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme kečupem. Pak posypeme přípravkem Steak, na řízky dáme plátky slaniny. Cibuli překrojíme napůl a nakrájíme na jemné plátky, papriky na slabší proužky, rozd ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !