![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
13. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový kotlet s broskví: Maso nakrájet na plátky, naklepat, osolit, opepřit a na oleji osmažit. Brambory uvařit ve slupce. Oloupat je, nakrájet a opéct na másle. Broskve spařit horkou vodou, stahnout slupku, rozpůlit a podusi ... …více»
|
![]() |
12. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jelítkové jednohubky: Rozehřát olej na pánvi a osmažit ne něm cibuli, česnek, oregano, majoránku a papriku po 7 - 8 min., až je cibule měkká a zlatavá. Přidat plátky jelita, zvýšit teplotu a osmažit je na každé straně po 3 ... …více»
|
![]() |
12. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Koruna z vepřových žebírek: Omytá žebírka osušíme, osolíme a opepříme. Zavineme a obtočíme nití do korunky. Potřeme gyrosovým kořením a dovnitř vložíme česnek. Syrová žebírka necháme v chladu minimálně 2 hodiny. Poté je vložíme ... …více»
|
![]() |
12. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso s jahodovou omáčkou: Jahody rozmixujte, krátce povařte, dochuťte solí, pepřem a balzamikovým octem. Maso jemně naklepte, osolte, okořeňte a opečte na oleji z obou stran. Podle potřeby podlijte vodou a duste doměkka. Jablk ... …více»
|
![]() |
12. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová pečínka na kerblíku: Zeleninu nakrájet na kostky, maso potřít solí a pepřem a vložit do vyhřáté trouby (200°, st. 3), přidat zeleninu, přelít horkým máslem a dusit 1 a 1/4 hodiny. Po 30 minutách přelít 1/2 litrem vody a p ... …více»
|
![]() |
12. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety pečené s jablky: Kotlety lehce naklepeme, osolíme, okořeníme pepřem a zázvorem a po obou stranách prudce osmahneme na oleji.
Přendáme je do pekáčku, poklademe půlkami oloupaných jablek, pocukrujeme, pokapeme medem a ... …více»
|
![]() |
11. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Přírodní řízky na mandarinkách: Vepřové řízky na několika místech na okrajích nařízneme, naklepeme je, osolíme, opepříme a opečeme z obou stran v pánvi na oleji. Řízky vyjmeme a uchováme v teple. Do výpeku vložíme na plátky nakrájen ... …více»
|
![]() |
11. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nastavený guláš: Libové vepřové maso uvaříme v osolené vodě a necháme vychladit. Na tuku orestujeme nakrájenou cibuli. Přidáme kyselé zelí překrájené na menší kousky, lžičku sladké papriky, rajčatový protlak, ... ... …více»
|
![]() |
11. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové rolky se slaninou: Vepřové řízky opláchnout, naklepat, osolit a potřít paštikou. Naplněné stočit do roládek a každou stočít do plátku slaniny. Opéct zprudka na oleji, poté přendat i s olejem do pekáčku. Vložit do vyhřá ... …více»
|
![]() |
11. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bádenské uzené: Uzené maso, zeleninu pokrájenou na tenké plátky a koření dáme do sáčku na potraviny, sáček pevně zavážeme. Dáme do mísy, zalijem bílým vínem a dáme marinovat asi 2 dny na chladné místo. Maso osušíme, ... …více»
|