![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
11. 07. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Panenka ve slanině na rozmarýnu: Odblaněné panenky trochu osolíme, posypeme rozmarýnem a obalíme plátky anglické slaniny, které ovážeme nití. Panenky vložíme do kulaté zapékací mísy a stočíme oba kusy tak, aby vytvořily kruh. Maso po ... …více»
|
![]() |
11. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová panenka s bylinkovým máslem: Vepřovou panenku omyjeme, osušíme a pomocí ostrého nože ji opatrně odblaníme. Připravené maso osolíme, posypeme čerstvými bylinkami a obložíme kousky bylinkového másla. Ochucenou panenku vložíme do pe ... …více»
|
![]() |
11. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Panenka v šátku: Vepřovou panenku odblaníme a rozdělíme na 4 stejné části. Každou potřeme olejem, osolíme a posypeme petrželkou. Těsto rozválíme na pomoučeném válu na plát a rozdělíme ho na 4 stejné čtverce. Na každý ... …více»
|
![]() |
11. 07. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Smažená panenka v kořeněném kabátku: Vepřovou panenku odblaníme, trochu ji osolíme a ochutíme chilli a obalíme ji ze všech stran v mouce smíchané s kořením na steaky. Vložíme ji do vyšší vrstvy rozehřátého oleje a osmažíme ze všech stran ... …více»
|
![]() |
10. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové s pikantním papájovým salátem : Papáju oloupeme, odstraníme pecku a dužinu nakrájíme na menší kousky. Okurky omyjeme a najemno nastrouháme, rajčátka nakrájíme na osminky. Lilek rozpůlíme a osmahneme na sójovém oleji, chilli papričku ... …více»
|
![]() |
10. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Žemlová jelítka - žemláky: Vepřovou hlavu očistíme a opláchneme ve studené vodě a vložíme do osolené vařící vody. Asi po hodině přidáme vepřový bůček zbavený kostí a chrupavek. Než se maso uvaří připravíme žemle nebo veky. Nak ... …více»
|
![]() |
10. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kroupové černé jelítko:
Dáme vařit kroupy. Hlavu očistíme, opláchneme a vložíme do osolené vařící vody. Cibuli nakrájíme na kostičky a na sádle prudce osmahneme dozlatova, aby hezky křupala. Kroupy už musíme mít uvařené. ... …více»
|
![]() |
10. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zabijačkový guláš z krkovičky: Maso z krkovičky (plecka) vykostíme a nakrájíme zhruba na dvoucentimetrové kostičky. Také další maso a droby mimo mozeček nakrájíme na kostičky. Na sádle osmažíme do zlatova drobně nakrájenou cibuli . ... …více»
|
![]() |
10. 07. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zabijačkový guláš z bůčku: Vepřový bůček očistíme, vykostíme a nakrájíme na malé kostky. Játra odblaníme a nakrájíme na nudle. Z vepřových ledvinek odstraníme močovody, dobře propereme a nakrájíme na slabé plátky a vymáčíme ve ... …více»
|
![]() |
10. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zabijačkový guláš v tlakovém hrnci: Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na tuku. Přidáme kostky masa, sůl, pepř, kmín, podusíme a zalijeme vodou. Tlakový hrnec uzavřeme. Maso dusíme pod tlakem 20 minut. Po otevření šťávu vysmahneme, zapr ... …více»
|