![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
17. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Guláš po italsku : Oloupanou cibuli nakrájíme na dílky. Česnek prolisujeme nebo utřeme se solí. Šalvěj pokrájíme nadrobno a několik snítek necháme na ozdobu. Rozehřejeme olej a pokrájené vepřové maso na něm osmahneme. P ... …více»
|
![]() |
17. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Míchané minišpízy: Všechny tři druhy masa nakrájíme na kostičky o velikosti 2x2 cm. Maso osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na proužky silné asi 1 cm. Barevné papriky nakrájíme na stejnoměrné větší kousky. Ananas olou ... …více»
|
![]() |
17. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové koleno dušené v sektu: Nepříliš tučná kolena očistíme, omyjeme, potřeme solí a pepřem. Do hrnce dáme menší množství vody nebo vína, vložíme kolena a přivedeme do varu. Dusíme pod pokličkou. Tekutinu průběžně doplňujeme sekt ... …více»
|
![]() |
17. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pilmíny (pelmeně): Mleté vepřové maso ochutíme solí, kořením, česnekem. Přidáme drobně nakrájenou cibuli. Z mouky a vlažné vody si na vále připravíme vláčné těsto, které rozválíme, vykrájíme kolečka o průměru 4-5 cm a n ... …více»
|
![]() |
16. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové řízky na calvadosu: Vepřové řízky omyjeme, osušíme, po stranách nařízneme, aby se nekroutily a opečeme z obou stran na oleji. Vyjmeme je z pánve a udržujeme v teple. Do zbylého výpeku vložíme na plátky nakrájenou cibuli ... …více»
|
![]() |
16. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety s ostrou omáčkou: Cibule nakrájíme na plátky, osmahneme na sádle a pak cibuli vložíme do pekáče. Maso potřeme kořením, obalíme v mouce a osmahneme z obou stran na sádle, které nám zůstalo na pánvi po cibuli. Osmahnuté ... …více»
|
![]() |
16. 07. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Ovarové koleno se zelím: 1/2 litru vody s bobkovým listem a novým kořením přivést do varu. Koleno omýt a vložit ho do vroucí vody. Vařit pod pokličkou při nižší teplotě asi 2 hodiny. Cibuli oloupat a nakrájet, podusit se zelí ... …více»
|
![]() |
16. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové špízy s mandlovou rýží: Maso (panenku, kýtu) nakrájíme na stejně velké kostky. Mladé cukety i se slupkou nakrájíme na plátky, oloupanou cibuli rozkrojíme a rozebereme. Plátky slaniny překrojíme a složíme na velikost kousků m ... …více»
|
![]() |
16. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové rizoto s kukuřicí: Dáme si vařit rýži podle pokynů na krabici.
Oloupanou cibuli a maso z konzervy nakrájíme na kostičky a dáme smažit na pánvičku. Přidáme scezenou kukuřici, chvíli smažíme a pak zasypeme podravkou a ml ... …více»
|
![]() |
16. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené masové koule: Maso umeleme společně s játry. Přidáme pepř, česnek, sůl. Žemle namočíme v mléce a vymačkáme. Přidáme spolu s vejcem a propracujeme. Rukama tvoříme koule a rovnáme do sádlem vymaštěného pekáčku. Koule ... …více»
|