![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
12. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová kýta s vaječnou náplní:
Cibulku oloupeme a nakrájíme na kostičky. Osmažíme ji na rozpáleném oleji, přidáme vejce, kapii a ochutíme kořením harissa.
Vezmeme plátky kýty, které naklepeme, osolíme a opepříme a naplníme . ... …více»
|
![]() |
12. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Skořicové kvítky: Maso rozkrájíme na plátky a tupou stranou nože rozklepeme na tenké placičky. Ty nakrájíme na nudličky, dáme do misky a promícháme s jednou kávovou lžičkou sójové omáčky, cukrem a jednou kávovou lžičko ... …více»
|
![]() |
12. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Voňavé vepřové maso: Vepřové maso nakrájíme na deseti centimetrové proužky. Do velkého hrnce s jedním litrem vody dáme vařit všechny přísady kromě cibulku. Když začne voda vřít, přidáme do ní maso i s cibulkou a udržujeme ... …více»
|
![]() |
12. 05. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pikantní vepřová žebírka: Žebírka nařežeme na 8 kousků. Maso a rošt potřeme asi 1 lžicí oleje, žebírka na něj položíme. Spolu s pekáčem na zachycení tuku vložíme rošt do vrchní části trouby. Omáčku chilli promícháme s ostatním ... …více»
|
![]() |
12. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bratislavský talíř: Maso nakrájíme na kostky. Dáme do menší nesmaltované misky, osolíme, okořeníme a přidáme krájenou cibuli. Nepodléváme. Naplněnou misku vožíme na děrovanou podložku do tlakového hrnce s 3 dl vody. Dusí ... …více»
|
![]() |
12. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová svíčková: Vepřové maso nakrájíme na plátky, osolíme a dáme na děrovanou podložku do tlakového hrnce s 3,5 dl vody. Přidáme krájenou zeleninu, cibuli a koření. Dusíme doměkka asi 35-40 minut. Po otevření hrnce v ... …více»
|
![]() |
12. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hradecká vepřová roláda: Základem pro dobrou roládu je plát vepřového masa. Dejte si jej připravit u řezníka nebo přímo kupte maso na roládu. Já používám vepřový bůček, ale můžete samozřejmě použít i maso kvalitnější. Plát ma ... …více»
|
![]() |
12. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové medailonky a ovocem: Maso nakrájíme na silnější plátky - medailonky, které naklepeme, osolíme a opepříme.
Na pánvi si rozehřejeme máslo a maso prudce osmahneme.
Přendáme do pekáče, mírně podlijeme a dusíme doměkka.
Ovo ... …více»
|
![]() |
12. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety pečené na hlávkovém zelí s mrkví a přílohou: Na dno vyššího plechu na pečení dáme nakrájenou mrkev, zelí, cibuli a česnek, promícháme a mírně posolíme. Na zeleninu naklademe naklepané, osolené a opepřené kotlety. Brambory dobře umyjeme a i se sl ... …více»
|
![]() |
12. 05. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová po bulharsku: Vepřové maso nakrájíme na kostky a opečeme. Pak vybereme a do zbylého omastku dáme nakrájenou cibuli, pórek, oloupaná rajčata, papriku. Do měkké zeleniny přidáme nakonec maso a dochutíme. ... ... …více»
|