![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ještědský kotlet : Ze všech přísad kromě masa vytvoříme nálev, do kterého naložíme maso na 1 až 2 dny. Poté smažíme třeba na oleji.
... ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Katův špalek : Bůček nakrájíme na špalíčky, osolíme, opečeme do poloměkka. Pak přidáme česnek, mletou papriku, na nudličky nakrájený paprikový lusk, plátky rajčat, cibule a žampionů a rozemletou feferonku. Dopečeme ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlet v alobalu: Každou naklepanou kotletu osolíme, opepříme a položíme na utržený kousek alobalu. Na každou dáme podle chuti kolečka salámu, poklademe trochu cibulí, plátkem sýru, pokapeme kečupem. Na to všechno polo ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety s česnekem a zázvorem : Kotlety naklepeme, jednu stranu posypeme zázvorem, druhou potřeme česnekem utřeným se solí. Obalíme v hladké mouce. Smažíme napřed zázvorovou stranu, potom obrátíme na česnekovou a už s kotletou nehýb ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety se sýrem a cibulí : Kotlety naklepeme, poklademe do pekáčku. Z libovolné směsi koření na pečená masa, oleje, worcesteru, sójovky a vody uděláme zálivku, maso zalejeme a poklademe ho cibulí nakrájenou na kolečka. Dáme péc ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mančin řízek : Vepřové řízky z kotlety nebo krkovičky naklepeme, osolíme, z obou stran potřeme hořčicí, posypeme mletou sladkou paprikou a hladkou moukou, uplácáme aby drželo ... Smažíme na oleji, z jedné strany cca ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Masíčko pod dekou : Cibule nakrájíme na kolečka a na pánvi opečeme. Maso naklepeme a pořádně obalíme v paprice po obou stranách. Na vymazaný pekáč dáme cibuli a na ni poklademe masa vedle sebe a dáme péct. Nastrouháme si ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zabijačkový guláš: Cibuli nakrájíme a usmažíme, plec, srdce, jazyk, játra a ledvinku nakrájíme na kostičky, dáme na dozlatova usmaženou cibulku a dusíme do změknutí za občasného přilévání vývaru. Potom ... ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vinná klobása : Maso semeleme na hodně jemno,ve víně si rozmočíme rohlíky a dobře je rozemneme, vše řádně smícháme a vypracujeme.Postupně přidáváme mléko, citronovou kuru, koření a sůl. Dobře propracované těsto napln ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sulc : Kůže, maso a cibuli uvaříme s kořením v osolené vodě doměkka. Vařené maso obereme od kostí a semeleme. Dle hustoty přidáme vývar a dle chuti ocet a dosolíme. Nalijeme do forem a necháme v chladu ztuh ... …více»
|