![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové medailonky s bazalkovou omáčkou : Nakrájené žampiony osmahneme na rozpáleném oleji, okořeníme podle chuti a zalijeme smetanou ke šlehání.
Až smetana začne houstnout, posypeme drcenou či čerstvou bazalkou. Odstavíme a mezitím si připr ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové plátky na hořčici : Vepřové plátky na okraji nařízneme a lehce naklepeme. Připravíme si marinádu z hořčice, olivového oleje, soli, pepře a směsí potřeme plátky. Necháme asi 5 minut marinovat. Rozehřejeme si grilovací pán ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Andělské kuličky : Do mletého masa vmícháme po částech studenou vodu a rozšlehané vejce. Přidáme všechna koření, vařené, oloupané a nastrouhané brambory a kypřící prášek. Vše řádně rukama promícháme. Z takto připravené ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čína podle mohylky : Maso nakrájíme na kostičky. Smícháme solamyl, olej, celá vejce. Dodržíme pořadí. Zakápneme worcesterem, sladkou sojovou omáčkou a kari (čím více, tím lépe). Nakrájíme cibuli na kolečka a spolu s masem ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čínská roláda z mletého bůčku : Mletý bůček vymícháme do hladké hmoty se solamylem, mlékem a přísadami.
Hmotu necháme uležet v ledničce do druhého dne.
Na pracovní plochu si dáme velký mikroten, na něj rukama rozplácneme mletou m ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ďábelské kotlety : Kotletky zbavíme kosti, naklepeme, posolíme a opepříme. Pak je poskládáme do kastrolku, potřeme hořčicí(na každou kotletku 1 čajovou lžíci), navršíme míchaná vajíčka (na 4 kotletky 2-3 vejce),potřeme ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Fantastické řízky Jiřinky Bohdalové : Z vepřové kýty nakrájíme ostrým nožem 4 řízky. Ze všech ostatních přísad připravíme kaši, do které naložíme naklepané maso. Necháme v chladu uležet do druhého dne. Smažíme na rozpáleném tuku. ... ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Fiolské maso : Dno nevymazaného pekáče poklademe na husto na kolečka nakrájenou cibulí - kolečka klidně silnější, na to vyskládáme naklepané, osolené a opepřené plátky masa (výborné je to i ze zvěřiny-divočák, srnčí ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Flambovaná vepřová panenka : Vepřovou panenku nebo kotletu v celku obalíte v soli, drceném čerstvém pepři a tymiánu. Potom ji na pánvičce prudce osmahnete tak, aby se zatáhla a nepustila šťávu. Takto ji opečete ze všech stran. Po ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Houbové kapsy : Sušené houby namočíme, uvaříme doměkka, nadrobno posekáme. Smícháme se zpěněnou cibulí, mírně opepříme a osolíme. Podusíme. Houbovou náplň položíme na polovinu připraveného a naklepaného řízku, druho ... …více»
|