![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pelejcká klobása : Hovězí maso (lze použít i prát)a naloupaný česnek semeleme na co nejjemnější desce,průměr 2 max 4 mm,vepřové maso semeleme na desce o průměru 8,10 nebo 12 mm ,nasypeme DSS a řádně promícháme,ve 2 dcl ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Krvavice : Vařenou slaninu nasekáme na kostičky 0,5 cm a smícháme s najemno namletým vepřovým bokem. Žitnou mouku rozmícháme v krvi a spolu s kořením přidáme k masu. Promícháme tak, aby nám vznikla červená, ... ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Domácí světlá tlačenka: Vše uvaříme (kůže zvlášt), zbavíme kostí a tvrdých částí, nakrájíme na kostičky 2x2 cm, přidáme sůl, pepř, česnek, nové koření, kmín, najemno namleté vepřové kůže, zředíme vývarem do správné ... ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové závitky se špenátem : Vepřové plátky naklepeme. Špenát rozmrazíme a vmícháme vejce, sůl, majoránku a mletý kmín. Připravenou špenátovou směsí pokryjeme plátky masa, srolujeme a převážeme nití. Závitky poprášíme moukou a v ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní vlnky: Maso nakrájíme na půl centimetru silné plátky. Olej smícháme s podrceným česnekem, semínky, vločkami papriky, tymiánem, solí a pepřem. Směsí potřeme maso z obou stran a necháme rozležet. Pak maso napí ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečená krkovice se sladkokyselou omáčkou: Omyté a osušené maso potřeme směsí utřeného česneku,solí,pepře,nasekané cibule a 2 lžic oleje a necháme dvě hodiny odležet v chladu(díky odležení bude maso křehčí a také rychleji propečené)Pak maso op ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová panenka se žampiony a sýrovou omáčkou: Panenku potřeme ze všech stran solí,pepřem a 2 lžícemi oleje,zabalíme jí do fólie a necháme dvě hodiny odležet v chladu.Pak maso opeeme ze všech stran na zbylém oleji,zabalíme ho do alobalu a uložíme ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Řecké gyros: Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme přibližně na 1 cm široké proužky. Necháme nahřát velkou pánev. Na rozpálený olej vložíme maso a jen za občasného míchání zprudka osmahneme, aby maso dostalo správnou ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Flíčky zapečené s masem: Vařený vepřový jazyk nadrobno posekáme. Vepřová játra odblaníme, nakrájíme na hranolky, opepříme, opaprikujeme a pokmínujeme. Cibuli oloupeme, najemno posekáme a zesklovatíme na 1/3 rozehřátého másla, ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová pečeně v nivě: Vepřovou pečeni osolíme, opepříme a opečeme na pánvi. Poté ji vložíme do předem vytvořené kapsy z alobalu. Posléze vytvoříme omáčku z nivy, máslové Ramy, sojové omáčky, citr. štávy, Ramy Cremefine, ci ... …více»
|