Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.09. 2024
Dnes má svátek Oleg
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Uzený jazyk v těstíčku

Uzený jazyk v těstíčku
9. 10. 2008 Vnitřnosti ++++-_____
Příprava receptu Uzený jazyk v těstíčku: Brambory oloupeme, nakrájíme na kusy a dáme vařit do osolené vody. V misce smícháme mouku, pivo, cukr a žloutek. Bílek ušleháme se solí na středně tuhý sníh a přimícháme ho do těstíčka. Uvařený jaz ... …více»

Strouhaná vepřová játra

Strouhaná vepřová játra
8. 10. 2008 Vnitřnosti ++________
Příprava receptu Strouhaná vepřová játra: Játra omyjeme, očistíme. Na oleji osmažíme cibuli do zlatova, přidáme játra a orestujeme, podlijeme vodou a přidáme pepř a kmín. Dusíme do měkka. Poté játra vyndáme, přidáme masox a povaříme. Potom om ... …více»

Dršťky s rajčaty a hráškem

Dršťky s rajčaty a hráškem
7. 10. 2008 Vnitřnosti +++++++___
Příprava receptu Dršťky s rajčaty a hráškem: Na rozpáleném oleji zpěním cibuli, přidám dršťky. Okořením, přidám pokrájená rajská jablíčka, lepší jsou zbavené slupky, hrášek, česnek, kečup většinou ostrý, pokrájené feferonky nebo beraní rohy. T . ... …více»

Rychlý prejt

Rychlý prejt
7. 10. 2008 Vnitřnosti ++++-_____
Příprava receptu Rychlý prejt: Na oleji osmahneme cibuli, přidáme paštiku a mícháme v hladkou kaši, je-li řídká můžeme přidat trochu strouhanky. Pak přidáme prolisovaný česnek a majoránku, nakonec vmícháme vejce a zapečeme. ... ... …více»

Zapečený patison s játry

Zapečený patison s játry
4. 10. 2008 Vnitřnosti ++________
Příprava receptu Zapečený patison s játry: Čerstvý patison nakrájíme na plátky, osolíme a necháme odležet. (Starší patison oloupeme.) Na oleji osmažíme cibuli a orestujeme játra. Když jsou játra měkká, podlijeme je trochou vody s rozpuštěn . ... …více»
 

Telecí játra s pečenými jablíčky a cibulí

Telecí játra s pečenými jablíčky a cibulí
4. 10. 2008 Vnitřnosti ++++++____
Příprava receptu Telecí játra s pečenými jablíčky a cibulí: 1. Telecí játra odblaníme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky. Okraje nařízneme špičkou nože, aby se játra při opékání nekroutila, a jemně je přes potravinovou fólii naklepeme. V misce promícháme ... …více»

Játra pečená po anglicku

Játra pečená po anglicku
3. 10. 2008 Vnitřnosti ++++______
Příprava receptu Játra pečená po anglicku: Omytá, očištěná játra nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, protáhneme proužky slaniny, opepříme a poprášíme moukou. Na rozrhřáté pánvi opečeme plátky slaniny a přidáme játra, která pečeme z každé str ... …více»

Plněný hermelín játrovou omáčkou

Plněný hermelín játrovou omáčkou
3. 10. 2008 Vnitřnosti ++________
Příprava receptu Plněný hermelín játrovou omáčkou: Sýr rozřízneme, naplníme paštikou a obalíme v mléce, mouce, vejcích a strouhance. Smažíme z obou stran na pánvi pomaštěné mašlovačkou. Podáváme se smaženými hranolkami nebo pečenými bramborami. ... ... …více»

Vepřový jazyk a játra na smetaně

Vepřový jazyk a játra na smetaně
2. 10. 2008 Vnitřnosti ++________
Příprava receptu Vepřový jazyk a játra na smetaně: Dobře umyjeme jazyky a játra. Dáme do hrnce s kořením a se zeleninou a dáme vařit do měkka bez soli! Potom vytáhneme jazyky a sloupneme je, jde to krásně, když je jazyk teplý. Nakrájíme na plátky jaz ... …více»

Vepřová nebo telecí játra s bylinkovým máslem

Vepřová nebo telecí játra s bylinkovým máslem
1. 10. 2008 Vnitřnosti +++-______
Příprava receptu Vepřová nebo telecí játra s bylinkovým máslem: Odblaněné plátky jater po obvodu nařízneme, vložíme na rozehřátý olej a opečeme po obou stranách, osolíme, přeložíme na talíře a přelijeme bylinkovým máslem: máslo, pepř, sůl a jemně nasekanou petržel ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !