![]() |
18. 10. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játra podle benátského způsobu: Telecí játra odblaníme, nakrájíme na malé tenké řízečky a smažíme ve směsi rozpuštěného másla s olejem. Během smažení přidáme mladou sekanou cibulku a jemně sekanou petrželku. Až jsou játra hotova na ... …více»
|
![]() |
18. 10. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rizoto s kuřecími játry a rozinkami: Kuřecí játra odblaníme, nakrájíme na stejně velké kousky, vložíme na drobně nakrájenou, na oleji zpěněnou cibuli, okořeníme kari, a dusíme, až játra změknou, při tom je pokapeme několika lžícemi vod ... …více»
|
![]() |
18. 10. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapékaná kuřecí srdíčka s brokolicí a sýrem: Uvařená kuřecí srdíčka osolíme, opepříme a klademe do vymazané a strouhankou vysypané zapékací misky společně s růžičkami spařené brokolice. Ve smetaně rozšleháme sýr, ochutíme muškátovým oříškem a šp ... …více»
|
![]() |
18. 10. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čtvercová kuřecí jatýrka jako řízečky: Jatýrka očistíme, pokrájíme na drobno, přiměřeně osolíme a promícháme se dvěma vajíčky. Směs nacpeme do plastových krabiček a dáme zmrznout. Po zmrznutí vyklepneme z krabičky (doporučuji vyndávat po . ... …více»
|
![]() |
18. 10. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečená játra s tomatovou marinádou: Játra očistíme, dobře opepříme a opečeme na pánvi v oleji ze všech stran. Potom je i se šťávou dopečeme v troubě na pekáčku doměkka. Játra vyjmeme, do výpeku přidáme rajčatový protlak a lžíci ananas . ... …více»
|
![]() |
18. 10. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pochoutka z husích jatýrek:
Mandle spaříme, oloupeme a nakrájíme na hrubší nudličky. Takto upravené mandle vpícháme do husích jater. Játra dáme do vyššího pekáčku a zalijeme posoleným husím sádlem. Pečeme v troubě na mírném . ... …více»
|
![]() |
18. 10. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí játra se švestkami na slanině: Játra mírně orestujeme na másle, švestky rozřízneme a do nich vložíme připravená játra, vše zabalíme do anglické sklaniny, kterou jsme předtím mírně úhladili a propíchneme špejlí, dáme do trouby na 20 ... …více»
|
![]() |
18. 10. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečená drůbeží játra nebo žampiony: Toastový chleba potřeme velmi lehce. Ramou nebo jiným rost. tukem.
Směs: smícháme smetanu s jogurtem a najemno nastrouhaným sýrem.
Na pánvi na oleji orestujeme jemně nakrájená drůb. játra, kdo má ... …více»
|
![]() |
18. 10. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kořínek s kyselou šlehačkou: Kořínek zbavíme hltanu a hrtanu, vypereme v několika vodách. Dáme vařit spolu se zeleninou, kouskem cibule, plátkem citronu a kořením do osolené vody. Zbývající cibuli krájenou nadrobno zpěníme na m . ... …více»
|
![]() |
18. 10. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Svitek z jehněčího kořínku: Kořínek očistíme, omyjeme a uvaříme ve slané vodě. Vyjmeme, nadrobno pokrájíme, odstraníme blanky. V mléce rozkvedláme žloutky, přidáme maso, sůl, strouhanku a nakonec lehce vmícháme tuhý sníh z bílků ... …více»
|