1. 10. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Dušená hovězí játra: Opláchnutá játra zbavíme žilek a blan, v malé misce zalijeme mlékem a necháme několik hodin v chladničce. Před přípravou je opláchneme, nakrájíme na plátky, na okrajích je nařízneme, naklepeme a poprá ... …více»
|
1. 10. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Ledvinky dušené na cibulce: Opláchnuté ledvinky odblaníme, rozkrojíme v půli, pokrájíme je na tenké plátky, vložíme do vařící vody, necháme přejít varem, scedíme, propláchneme studenou vodou a opět scedíme. Drobně pokrájenou cib ... …více»
|
1. 10. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Dršťky na smetaně se žampiony : Dršťky zalijeme studenou vodou, přivedeme k varu, chvilku povaříme, scedíme, pak je opět zalijeme vodou, povaříme a znovu scedíme. Z 50 g tuku a z mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem, ... …více»
|
30. 09. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Telecí játra Stroganov: Odblaněná játra nakrájíme na tenké nudličky a na rozpáleném oleji prudce opečeme. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, mletý pepř, znovu krátce opečeme a přidáme rajčatový protlak. Promícháme, zalije ... …více»
|
26. 09. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Kuřecí játra s kečupovou omáčkou: Cibuli oloupeme a nakrájíme na nudličky.
Na pánev dáme olej a cibuli, kterou smažíme, až zesklovatí. Poté přidáme játra, která předem očistíme, nakrájíme. Je dobré je předem nechat chvíli namočené ... …více»
|
21. 09. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Vepřové ledvinky dušené: Ledvinky naplocho rozpůlíme a vyřízneme tuk a žílky. Nakrájíme na tenké plátky a vložíme do pánve. Přidáme nakrájenou cibuli, vegetu, papriku a kmín. Mírně podlijeme a dusíme 30 minut. Měkké ledvinky ... …více»
|
21. 09. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Vepřová játra s kečupovou směsí: Odblaněná játra zalijeme v hlubší misce trochou mléka a necháme několik hodin v chladničce odležet. Před přípravou je opláchneme, nakrájíme na plátky, po obvodu nařízneme, naklepáme a vložíme na rozeh ... …více»
|
20. 09. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Kuřecí játra s pórkem a paprikou: Kuřecí játra si nakrájíme na větší kousky, ochutíme pepřem, sójovkou, mletou paprikou a dáme na 10 min odležet. Mezitím si nakrájíme na malé proužky papriku, pórek a cibulku na kostičky. Na pánvi rozp ... …více»
|
20. 09. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Čerkeský šašlik : Játra nakrájená na hrubší kostky, žampióny vcelku, slaninu v tenkých proužcích, rajčata rozkrájená na větší čtvrtky, menší na polovinu, navlékneme na špíz. Opepříme čerstvě mletým pepřem, lehce potřem ... …více»
|
20. 09. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Kastilská paella: Na oleji osmažíme krájenou cibulku a česnek, přidáme rozsekaná stehýnka a kousky spařených vyčištěných ledvinek. Opékáme ochucené lžičkou šafránu, přisypeme vypranou okapanou rýži. Promícháme s kousky ... …více»
|