28. 10. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Gulášek z vepřového nebo hovězího srdce:
Srdce opláchneme, trochu vykrájíme blány a žíly a nakrájíme. Dále si oloupeme a nakrájíme cibuli (množství dle chuti, já dávám více), nakrájíme slaninu (opět množství dle chuti) a osmažíme na oleji ... …více»
|
28. 10. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Kuřecí srdíčka po čínsku: Srdíčka opláchneme, můžeme odkrojit blanky a rozkrájíme napůl. Do misky vlijeme sojovou omáčku (tak aby, byla srdíčka víceméně pokryta - tzn. půl až celou lahvičku sojové omáčky), vložíme srdíčka a . ... …více»
|
28. 10. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Hovězí játra s rajskou omáčkou: Hovězí játra si omyjeme, odblaníme a nakrájíme na plátky. Mírně naklepeme a nařízneme okraje. Játra si např. v míse opepříme, posypeme moukou a v hlubší pánvi smažíme na rozpáleném oleji. Krátce z kaž ... …více»
|
28. 10. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Srdce na kari: V mističce si připravíme studenou omáčku tak, že vložíme půl kostky masoxu, vsypeme kari (1,5 lžičky), trochu pepře, celé zalijeme ca 1/4 l vody. Dále si opláchneme a odblaníme srdce a nakrájíme na . ... …více»
|
28. 10. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Guláš z drůbežích jater: Cibuli oloupeme a nasekáme. Játra očistíme a nakrájíme na kousky.
Sádlo rozehřejeme a zpěníme na něm cibuli. Přidáme papriku, kmín, gulášové koření a nakrájená játra. Orestujeme je. Jsou celkem ryc ... …více»
|
27. 10. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Jatýrka na rajčatech a šalvěji: V pánvičce s vyšším okrajem rozpalte olej a nechte na něm zesklovatět cibulku. Přidejte játra a duste 7-10 minut doměkka, osolte, okořeňte, přimíchejte kečup a petrželku. Bagety překrojte ... ... …více»
|
26. 10. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Drůbeží ragú s ovocem: Cibuli oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Jablka oloupeme, odstraníme jádřinec a nakrájíme na silnější plátky. Banán oloupeme, nakrájíme na silnější kolečka a zakápneme citronovou šťávou.
Játra opeče ... …více»
|
24. 10. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Zapečená játra: Játra orestujeme na cibulce, dáme do vymazané zapékací mísy, poklademe šunku, žampiony, rajče a zalijeme rozšlehaným vejcem se sýrem. Zapékáme 20 minut. ... ... …více»
|
23. 10. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Játra jako smažená: Játra omyjeme, odblaníme, posypeme grilovacím nebo jiným oblíbeným kořením a promícháme. Každý kousek játra obalíme ve strouhance a skládáme do pekáčku těsně vedle sebe. Když je pekáček plný, lehce po ... …více»
|
18. 10. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Dušená kuřecí srdíčka: Kuřecí srdíčka očistíme, nakrájíme, opatrně osolíme a opepříme. Nakrájenou cibuli opečeme na rozkrájené slanině a na másle, přidáme srdíčka, bobkový list, tymián, polévkovou kostku, červené víno. Dusí ... …více»
|