Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
1. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Dančí hřbet v cuketě : 1. Dančí hřbet nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a pokapeme olejem.
2. Cuketu v horké vodě spaříme (jen krátce), přendáme hned do studené vody a necháme vystydnout.
3. Plátky cuket vyndáme, osu ... …více»
|
18. 01. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Divoká kachna na smetaně: Nakrájenou zeleninu a cibuli orestujeme na rozpáleném tuku dozlatova, zakápneme octem a zalijeme vývarem. Přidáme koření, bobkový list, tymián, jalovec, kostky cukru a citrónovou kůru. Na tento základ ... …více»
|
17. 01. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Kančí kýta se šípkovou omáčkou: Maso z kýty divočáka na dva dny naložíme do uvedené směsi zeleniny a koření. Pak maso očistíme a nakrájíme na medailonky asi 1,5 cm silné, které ovážeme nití, aby držely tvar. Medailonky obalíme v mou ... …více»
|
15. 01. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Pečené kančí na česneku: Maso omyjeme, odblaníme, prošpikujeme proužky slaniny a česneku, osolíme a opepříme. Zbytek slaniny rozškvaříme a opečeme na něm maso z obou stran. Podlijeme vývarem, octem, přikryjeme a ve vyhřáté tr ... …více»
|
15. 01. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Přírodní kančí kotlety: Maso omyjeme, odblaníme, nakrájíme na kotlety a naklepeme. Prolisujeme česnek, smícháme ho se solí, potřeme jím řízky a na chladném místě necháme asi hodinu odležet. Pak odleželé kotlety opečeme na ro ... …více»
|
15. 01. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí žebírka: Hřbet naporcujeme. Naklepeme a kraje nařízneme. Osolíme, opepříme a prudce opečeme. Okurku a petrželku nadrobno nasekáme, přidáme do tuku z pečení zaprášeného moukou. Přidáme smetanu, srnčí žebírka a ... …více»
|
13. 01. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Plněný bažant na jablkách: Nejprve si připravíme náplň - rohlíky nakrájíme a namočíme do mléka. Pak vymícháme máslo, žloutky a 2 kapky polévkového koření, přidáme vyždímané rohlíky, osolíme, okořeníme, přidáme nadrobno nasekano ... …více»
|
12. 01. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Divoký králík na zelenině: Maso očistíme, omyjeme, osolíme, okořeníme, protáhneme kousky uzené slaniny a poklademe cibulí nakrájenou na kolečka. Necháme 2 dny na chladném místě odležet, potom na pánvi... ... …více»
|
11. 01. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Lesnický guláš: Očištěné, omyté maso nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme,j emně nakrájíme a na sádle osmažíme dorůžova. Přidáme sladkou mletou papriku, společně zpěníme, vložíme maso, osolíme a za stálého míchání po ... …více»
|
5. 01. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Zajíc po děčínsku: Zaječí běhy dáme do užší nádoby spolu s cibulí, nakrájenou na kolečka, s jemně usekaným česnekem, bobkovým listem, hřebíčky, petrželovou natí, rozmarýnem a tymiánem. Přelijeme červeným vínem a octem a ... …více»
|