Postup přípravy receptu Masová směs k bramborákům:
Veškeré masité složky nakrájíme na nudličky nebo na menší kousky. Kuřecí maso osolíme. Játru ne! Cibuli nakrájíme najemno. Do hrnce dáme olej, rozpálíme jej a vložíme cibuli, kterou zpěníme. Pak vložíme maso a játru, přidáme lžičku papriky a orestujeme. Cca 2-3 min. Jakmile se nám maso zatáhne, přidáme 2 dcl kečupu, lžičku karí koření, opepříme a zalijeme vodou tak, aby nám malinko vyčnívaly kousky masa. Zakryjeme poklicí a na mírném ohni dusíme tak dlouho, až je maso měkké a voda odpařená, z čehož nám vznikne kvalitní šťáva.
Masovou směs podáváme na bramboráky a poklademe čerstvou cibulí nakrájenou na kolečka.