Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Masová směs k bramborákům

fotka Masová směs k bramborákům
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Masová směs k bramborákům:

250 g kuřecí nebo vepřová játra  | 250 g kuřecí prsa  | 1 cibule  | dle chuti: kečup  | dle potřeby: olej  | dle chuti: karí koření  | dle chuti: mletá sladká paprika  | dle chuti: pepř a sůl

Postup přípravy receptu Masová směs k bramborákům:

Veškeré masité složky nakrájíme na nudličky nebo na menší kousky. Kuřecí maso osolíme. Játru ne! Cibuli nakrájíme najemno. Do hrnce dáme olej, rozpálíme jej a vložíme cibuli, kterou zpěníme. Pak vložíme maso a játru, přidáme lžičku papriky a orestujeme. Cca 2-3 min. Jakmile se nám maso zatáhne, přidáme 2 dcl kečupu, lžičku karí koření, opepříme a zalijeme vodou tak, aby nám malinko vyčnívaly kousky masa. Zakryjeme poklicí a na mírném ohni dusíme tak dlouho, až je maso měkké a voda odpařená, z čehož nám vznikne kvalitní šťáva.
Masovou směs podáváme na bramboráky a poklademe čerstvou cibulí nakrájenou na kolečka.


Fotky receptu Masová směs k bramborákům:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Masová směs k bramborákům
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !