Použité suroviny receptu Mořská štika nebo treska s badyánem:
1 ryba (1,5kg)
| 1 lžíce zázvoru
| 2 lžíce dezertního vína
| 4 hvězdice badyánu
| několik mladých cibulek i s natí
| 1 lžíce sójové nebo ústřicové omáčky
| 2 lžíce sezamového oleje
| 2 lžíce oleje
| sůl
Postup přípravy receptu Mořská štika nebo treska s badyánem:
Nejprve si připravíme marinádu ze zázvoru a vína. Tím potřeme vně i uvnitř vyčištěnou rybu a necháme marinovat asi 1-2 hodiny. Vnitřek ryby naplníme směsí z badyánu, usekaných cibulek, sójové omáčky a sezamového oleje. Rybu osolíme, potřeme olejem a pečeme asi 30 minut. Podáváme s nudlemi, rýží nebo bramborami.
Fotky receptu Mořská štika nebo treska s badyánem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!