8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Opečený hejk s jogurtovou zálivkou

fotka Opečený hejk s jogurtovou zálivkou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Opečený hejk s jogurtovou zálivkou:

80 dkg hejka  | 3 lžíce citrónové šťávy  | 4 dl bílého jogurtu  | 1 šálek majonézy  | 2 lžičky hořčice  |  cibule  |  sůl  |  mletý pepř

Postup přípravy receptu Opečený hejk s jogurtovou zálivkou:

Ryby necháme rozmrazit, očistíme je, podle možností vykostíme a nakrájíme na kousky. Potom rybu pokapeme citrónovou šťávou, osolíme, opepříme a opečeme na rozehřátém oleji. Porce ryb rozdělíme na talíře, podlijeme zálivkou z jogurtu : jogurt smícháme s majonézou, hořčicí, solí, lžící citrónové šťávy a nadrobno nasekanou cibulí.
Podáváme s vařenými bramborami.




Fotky receptu Opečený hejk s jogurtovou zálivkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Opečený hejk s jogurtovou zálivkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles