Čas malinČas malin Proč vám natékají v létě nohy?Proč vám natékají v létě nohy? Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 27.07. 2025
Dnes má svátek Věroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pampeliškový špenát

fotka Pampeliškový špenát
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 17

Použité suroviny receptu Pampeliškový špenát:

1lžička másla  |  sůl a pepř podle chuti  | 1 l voda  | 70 g listů pampelišky  | 1 hrnek mouky  |  cukr podle chuti

Postup přípravy receptu Pampeliškový špenát:

Dobře oprané mladé listy asi 1/2 hodiny povařte, oceďte a na drobno posekejte. Hmotu poduste na pánvičce s trochou vody a několika lžícemi strouhanky, podle chuti osolte, opepřte. Můžete přidat lžičku másla a nakonec vše zahustěte moukou. Podává se jako špenát s bramborami k uzenému masu, ke kotletám, klobásám a podobně. POZOR!!!!Je potřeba, aby listy byly mladé, aby jídlo nebylo hořké.


Fotky receptu Pampeliškový špenát:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pampeliškový špenát
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !