1 kg tvarohu
| 450 g másla
| 6 žloutků
| 300 g 30% smetany
| 100 g sekaných mandlí
| 100 g kandované kůry
| 100 g rozinek
| 4 lžičky cukru
| špetka mletého kardamonu
| špetka vanilky
Postup přípravy receptu Pashka:
Rozmíchejte máslo s cukrem, přidávejte postupně žloutky. Míchejte dokud není cukr úplně rozpuštěný. Přidejte vanilku a kardamom. Tvaroh musíte na 2 hodiny zatížit a vysušit přes síto. Vysušený tvaroh je lehký a nadýchaný. Rozinky omyjte a osušte, kandovanou kůru nasekejte na malé kousky. Vše smíchejte, přidejte smetanu a vymíchejte. Směsí naplňte formu, kterou jste vyložili mokrou gázou. Zatížené a zakryté nechte v lednici 12-24 hodin.
Fotky receptu Pashka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!