Použité suroviny receptu Pečená marinovaná treska:
500 g brambor, nakrájených na kolečka
| 4 porce tresky
| 4 lžíce česnekové marinády Progast
| 250 ml smetany
| 3 lžíce dijonské hořčice
| olivový olej
Postup přípravy receptu Pečená marinovaná treska:
Troubu předehřejeme na 200 °C. Nakrájené brambory důkladně osušíme a zlehka potřeme olivovým olejem. Osolíme, opepříme a naklademe v jedné vrstvě na dno velkého pekáče a pečeme půl hodiny. Brambory by měly zezlátnout. Rybí maso potřeme česnekovou marinádou a necháme marinovat minimálně na 30 minut. Takto marinované filety přidáme k bramborám a pečeme ještě dalších 20 - 30 minut.
Příprava smetanové omáčky:
Hořčici promícháme se smetanou a povaříme. Ryby podáváme s bramborami a každou porci přelijeme smetanovou omáčkou.
Fotky receptu Pečená marinovaná treska:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!