600 g plátků z pevného bílého masa (např. losos, okoun, tuňák)
| 3 lžíce citronové šťávy
| 4 lžíce olivového oleje
| 1 stroužek česneku
| 1 červená chilli paprička
| 200 g třešnových rajčátek
| 2 tvrdé, téměř zelené banány
| 2 Steakové směsy Progast
Postup přípravy receptu Pikantní rybí špízy:
Rybí plátky nakrájíme na 3 cm velké kousky, pokapeme citronovou šťávou a olejem, přidáme prolisovaný česnek. Chilli papričku jemně nakrájíme na kostičky a přidáme k rybě. Vše opatrně promícháme a necháme zakryté v chladničce 1 hodinu marinovat. Oloupeme banány a nakrájíme je na plátky silné 1 cm. Kostičky z rybích řezů střídavě s rajčaty a banány napichujeme na jehly, které na závěr okořeníme steakovou směsí. Takto připravené špízy grilujeme asi 10 minut.
Fotky receptu Pikantní rybí špízy:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!