Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plněný lilek s krůtím masem

fotka Plněný lilek s krůtím masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Plněný lilek s krůtím masem:

2 lilky  | 2 krůtí prsíčka. o velikosti dlaně  | 100 g nivy  | 1 malá plechovka žampionů  | 100-200 g tvrdého sýru  |  sůl  |  grilovací koření

Postup přípravy receptu Plněný lilek s krůtím masem:

Omyté lilky podélně rozpůlíme a vnitřky vydlabeme tak, aby nám vznikly mističky s asi 1cm okrajem. Nakrájíme je na kostičky, prosolíme a necháme odležet, ať se trochu "vyšťaví". Mezitím si nahrubo nastrouháme nivu a tvrdý sýr. Na oleji si osmažíme prsíčka nakrájená na kostičky a okořeněná grilovacím kořením, přidáme odleželé kostičky lilku (vodu, která se vyšťavila, slijeme), žampióny, promícháme a společně podusíme asi 3 minutky. Pak vsypeme nastrouhanou nivu, která směs pěkně spojí a dodá jí
grády :o) Hotovou směsí plníme mističky z lilku. Nakonec hojně posypeme nastrouhaným sýrem.
Pekáč naplníme asi 1 cm vody a naskládáme lilky. Pečeme 45 minut na 200°C.


Fotky receptu Plněný lilek s krůtím masem:

Plněný lilek s krůtím masem
Plněný lilek s krůtím masem
Fotky vložil: vilka 
Hodnocení receptu Plněný lilek s krůtím masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !