Použité suroviny receptu Pudink s jamajským rumem:
150 g krupice
| 1 l mléka
| 3 ks vejce
| 35 g rozinek
| 1 sklenka jamajského rumu
| špetka skořice nebo vanilky
| podle chuti cukr
Postup přípravy receptu Pudink s jamajským rumem:
Uvaříme mléko s cukrem, skořicí nebo vanilkou, postupně přidáváme krupici a mícháme, aby se směs nepřipálila. Necháme vařit 10 minut. Sejmeme z ohně a ještě stále mícháme. Přidáme žloutky a dobře našlehané bílky, hrozinky a rum. Vylijeme do pokaramelovaného pekáčku a v troubě pečeme alespoň 20 minut. Vyklepneme z formy a orosíme rumem.
Fotky receptu Pudink s jamajským rumem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!