Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Řízek z celeru se sýrovou nádivkou

fotka Řízek z celeru se sýrovou nádivkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Řízek z celeru se sýrovou nádivkou:

250 ml bílého vína  | 600 g celeru  |  sůl a pepř  | z 1 citr. šťáva  | 100 g goudy /plátky/  | 100 g strouhanky  | 2 vejce  | 2 lžíce bylinek  | 2 lžíce oleje  | 2 lžíce másla  | 3 lžíce mouky

Postup přípravy receptu Řízek z celeru se sýrovou nádivkou:

Velký celer nakrájíme na 1 cm silné plátky. Uvedeme do varu víno, zeleninový vývar a citronovou šťávu a plátky celeru ve vývaru 5 minut povaříme. Vyjmeme a necháme okapat. Do každého plátku celeru vodorovně nařízneme kapsu (nesmí se proříznout). Celer osolíme, opepříme a do kapsy vsuneme plátek sýra. Rozšleháme vejce. Sekané bylinky smícháme se strouhankou. Plátky celeru postupně obalujeme v hladké mouce, vejci a ochucené strouhance. Rozehřejeme máslo a olej a celer na něm po obou stranách osmažíme dozlatova.


Fotky receptu Řízek z celeru se sýrovou nádivkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Řízek z celeru se sýrovou nádivkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !