Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.11. 2024
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Řízky ve vinném těstíčku

fotka Řízky ve vinném těstíčku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Řízky ve vinném těstíčku:

2 vejce  | 100 ml suchého vína  | 200 g hladké mouky  | 100 g strouhaného eidamu  |  sůl  | 600 g krůtích prsou  |  hladkou mouku na obalení  |  olej na smažení  | 2 červená jablíčka  | 1 lžíce cukru  | 2 lžíce brusinkového kompotu

Postup přípravy receptu Řízky ve vinném těstíčku:

Vejce rozšleháme se 100 ml vínem a hladkou moukou. Vmícháme sýr a těsto podle potřeby přisolíme.
Krůtí prsa očistíme a rozdělíme na plátky. Řízky rozklepeme a osolíme. Obalíme je v mouce a v připraveném sýrovém těstě. V rozehřátém oleji na pánvi je usmažíme dozlatova.
Jablíčka omyjeme, rozkrojíme a vykrojíme z nich jádřinec. V pánvi se silným dnem pak necháme rozpustit cukr. Přilijeme asi 50 ml vody.
Do cukrového rozvaru vložíme jablíčka a za občasného otáčení je opékáme, dokud nezačnou měknout. Poté jablíčka naplníme kompotem. Podáváme ke krůtím řízečkům s bramborovou kaší.


Fotky receptu Řízky ve vinném těstíčku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Řízky ve vinném těstíčku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !