600 g rybí filé kostky
| 20 g hladká mouka
| 100 g zeleninové lečo
| 120 g feferonky
| 160 g fazolky sterilované
| 200 ml olej
| 10 ml sojová omáčka
| sůl
Postup přípravy receptu Rybí filé mexicano:
Rybí filé osolte, obalte v hladké mouce a po obou stranách orestujte na tuku. Po orestování rybí filé vyjměte, přidejte zeleninové lečo, sterilované
fazolky a feferonky zbavené stonku a nakrájené na kolečka. Zastříkněte jemně sojovou omáčkou a podle potřeby zahustěte. Dochucujte solí a pepřem. Při servírování přelévejte porce rybího filé připravenou směsí a klaďte feferonky jako přízdobu.
Fotky receptu Rybí filé mexicano:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!