Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zauzené matjesy s jablky

fotka Zauzené matjesy s jablky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Zauzené matjesy s jablky:

400 g zauzených matjesů  | 200 g kyselejších jablek  | 100 g čerstvé cibule  | 150 g zakysané smetany  | 1 lžíce usekaného kopru  |  sůl, bílý mletý pepř, citrón

Postup přípravy receptu Zauzené matjesy s jablky:

Zauzené matjesy očistíme a nakrájíme na kousky asi 2 až 3 cm široké. Kyselejší jablka oloupeme, vykrojíme jadřinec, rozkrájíme je na přibližně stejně velké plátky a zakapeme citrónem. Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka (lépe se hodí čerstvá mladá šalotka).
Zakysanou smetanu podle chuti osolíme, opepříme, přidáme lžíci usekaného kopru a lehce prošleháme. Jablka a cibuli vložíme do mísy a zalijeme ochucenou smetanou. Nakonec opatrně vmícháme kousky matjesů a dáme na chvíli do chladničky.
Hotový pokrm ještě ozdobíme plátky citrónu a petrželkou. Podáváme s chlebem, bílým pečivem, chutná i na topinkách. Salát ze zauzených matjesů může být jako hlavní jídlo, popřípadě i jako předkrm.


Fotky receptu Zauzené matjesy s jablky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zauzené matjesy s jablky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !