4 porce kapra
| 200 g žampionů
| 200 g mkrve
| 100 g zeleného hrášku
| 2 lžíce másla
| 2 lžičky mleté papriky
| sůl
| pepř
| hladká mouka na obalení
| olej
Postup přípravy receptu Kapří minutky s houbami:
Na másle udusíme na větší kousky nakrájenou karotku, stejně nahrubo nakrájené houby a hrášek, opepříme a osolíme. Kapra nakrájíme přes celé tělo na podkovy asi 2 cm tlusté, potřeme je solí a mletou paprikou a obalíme v mouce. Porce kapra prudce opečeme z obou stran na rozpáleném oleji. Na talíři obložíme kapří minutky zeleninou, podáváme s hranolky nebo opečenými brambory.
Fotky receptu Kapří minutky s houbami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!