Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 02.12. 2025
Dnes má svátek Blanka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečená marinovaná treska

fotka Pečená marinovaná treska
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Pečená marinovaná treska:

500 g brambor, nakrájených na kolečka  | 4 porce tresky  | 4 lžíce česnekové marinády Progast  | 250 ml smetany  | 3 lžíce dijonské hořčice  |  olivový olej

Postup přípravy receptu Pečená marinovaná treska:

Troubu předehřejeme na 200 °C. Nakrájené brambory důkladně osušíme a zlehka potřeme olivovým olejem. Osolíme, opepříme a naklademe v jedné vrstvě na dno velkého pekáče a pečeme půl hodiny. Brambory by měly zezlátnout. Rybí maso potřeme česnekovou marinádou a necháme marinovat minimálně na 30 minut. Takto marinované filety přidáme k bramborám a pečeme ještě dalších 20 - 30 minut.
Příprava smetanové omáčky:
Hořčici promícháme se smetanou a povaříme. Ryby podáváme s bramborami a každou porci přelijeme smetanovou omáčkou.


Fotky receptu Pečená marinovaná treska:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečená marinovaná treska
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !