Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 21.05. 2024
Dnes má svátek Monika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruzi pečení po mlynářsku

fotka Pstruzi pečení po mlynářsku
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pstruzi pečení po mlynářsku:

6 menších pstruhů  | 12 dkg másla  |  hl. mouka  | trochu citronové šťávy  |  petržel  |  sůl

Postup přípravy receptu Pstruzi pečení po mlynářsku:

Pstruhy vykucháme, opláchneme na obou stranách uděláme tři zářezy. Pak pstruhy osolíme, obalíme v mouce a na rozpáleném másle po obou stranách prudce opečeme 200°C. Pstruhy vyjmeme, do másla dáme jemně nasekanou petrželku, zakapeme citrónovou šťávou a pstruhy tím polijeme.


Fotky receptu Pstruzi pečení po mlynářsku:

Pstruzi pečení po mlynářsku
Pstruzi pečení po mlynářsku
Pstruzi pečení po mlynářsku
Fotky vložil: Nandiči 
Hodnocení receptu Pstruzi pečení po mlynářsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !