Postup přípravy receptu Singapurské rýžové nudle:
Rýžové nudle připravíme podle návodu na sáčku. Připravené necháme důkladně okapat!
Krevety namočíme na pět minut do teplé slané vody a poté necháme okapat. Zeleninu očistíme a nakrájíme, papriku na proužky, zelí na kousky, cibuli na čtvrtky a mrkev na tenoučké plátky nebo ji nastrouháme na hrubém struhadle.
Ve vodě nebo vývaru rozmícháme cukr, sůl, pepř a zázvor.
Na pánvi rozehřejeme olej, na něm osmahneme připravenou zeleninu: začneme mrkví a cibulí, pak přidáme papriku a zelí. Vmícháme fazolové výhonky a po chvilce krevety a nudle. Osmahneme, přelijeme připravenou omáčkou a popřípadě ještě podle potřeby dochutíme. Provařujeme, dokud se nevstřebá tekutina.