Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 16.04. 2025
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hrstková polévka - tradiční česká polévka, která zahřeje a zasytí

Hrstková polévka - tradiční česká polévka, která zahřeje a zasytí
20. 12. 2015 Škola vaření
V jednoduchosti je síla. Pokud k tomu přidáme špetku tradice a spojíme s gastronomií, snadno a rychle se dostaneme k polévkám. Nejenže měly v zimě zahřát, často měly zasytit natolik, aby byly schopné  …více»

Umíte vyrobit domácí croissant s netradiční náplní?

Umíte vyrobit domácí croissant s netradiční náplní?
19. 12. 2015 Škola vaření
Croissant je máslové nadýchané pečivo vyráběné se z kynutého vrstveného těsta. Pláty kynutého těsta se při přípravě croissantů prokládají vrstvami změklého másla, společně se pak vyvalují. Předchůdcem …více»

Historie a mocná síla pravé čokolády

Historie a mocná síla pravé čokolády
17. 12. 2015 Škola vaření
Čokoláda patří mezi nejoblíbenější pokrmy ve světě – tvoří zhruba 1 % stravy západní populace. Přesto, velmi málo „čokoholiků“ ve svém životě ochutnalo to, z čeho čokoláda pochází – syrové nepražené  …více»

7 rad, jak si zdravě ochutit domácí vodu

7 rad, jak si zdravě ochutit domácí vodu
3. 12. 2015 Škola vaření
Plátky okurek nebo kousky citrónu? Pokud si doma chcete ochutitvodu, je to jen začátek. Existuje mnoho ingrediencí, které vaší vodě dodají jak svěží příchuť, tak významné vitaminy, takže podzimní  …více»

Jaroměřická mlékárna spolupracuje s foodblogy

Jaroměřická mlékárna spolupracuje s foodblogy
3. 11. 2015 Škola vaření
Jaroměřická mlékárna oslovila vybrané foodblogerky a nabídla jim možnost vyzkoušet si její výrobky a připravit z nich originální recepty. Proč? Protože je přesvědčená, že zápisky o jídle potřebují  …více»
 

Tarte tatin – lahodný omyl francouzské cukrářky

Tarte tatin – lahodný omyl francouzské cukrářky
30. 10. 2015 Škola vaření
Je to jeden z nejslavnějších francouzských koláčů, ale paradoxně vznikl jaksi omylem. Jeho tvůrkyně opekla jablka chystaná na zcela jiný recept příliš, a protože nevěděla, co s nimi, zakryla je těstem …více»

Houbařská sezona pomalu končí

Houbařská sezona pomalu končí
19. 10. 2015 Škola vaření
Češi patří mezi nejvášnivější houbaře na světě, alespoň jednou za rok vyrazí na houby většina z nás. Ačkoliv pro mykology houbařská sezona trvá celých dvanáct měsíců, málokdo se vypraví s nadšením …více»

Fakta o kečupu, která vás překvapí

Fakta o kečupu, která vás překvapí
9. 10. 2015 Škola vaření
Bez kečupu si dnes těžko představíte řadu jídel, ať už jde o hranolky, špagety nebo třeba burgery. Věděli jste ale, že tahle milovaná pochoutka pochází z Asie a původně se vařila z ryb? Nebo co  …více»

Zpracování letní úrody

Zpracování letní úrody
18. 09. 2015 Škola vaření
Léto je už sice za námi, ale spoustu jeho darů si můžeme užívat po celý rok. Není nic lepšího, než si ještě dlouho po slunečních dnech vychutnávat domácí džem, pyré nebo si vylisovat vlastní čerstvou …více»

Jak se vyznat v luštěninách

Jak se vyznat v luštěninách
11. 09. 2015 Škola vaření
Víme, že jsou luštěniny zdravé a měli bychom je alespoň jedenkrát týdně zařazovat do našeho jídelníčku, ale které jsou vhodné při sportu, pro maminky nebo při redukční dietě? Jak se v nich vlastně  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice