Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.08. 2025
Dnes má svátek Bartoloměj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tipy pro ty, kteří se chtějí pustit do velikonočního pečení

Tipy pro ty, kteří se chtějí pustit do velikonočního pečení
15. 03. 2016 Škola vaření
Receptů na tradiční velikonoční mazanec je mnoho. Zkoušeli jste i vy nějaký recept od známých, kde vám chutnalo, a s výsledkem nebyli spokojeni? Máme pro vás několik tipů, které možná v receptech  …více»

Při jaké teplotě servírovat jednotlivé druhy vín? A kdy je dobré dekantovat?

Při jaké teplotě servírovat jednotlivé druhy vín? A kdy je dobré dekantovat?
13. 03. 2016 Škola vaření
Chcete si vychutnat víno ve všech jeho rozměrech? Pak je správná teplota vína při servírování nezbytná. Většina vín vyžaduje jistý stupeň předchlazení a některá doporučuji před konzumací provzdušnit  …více»

Přijďte na chuť batátům

Přijďte na chuť batátům
11. 02. 2016 Škola vaření
Ačkoli do Evropy dorazily o sto let dříve, v oblibě své žluté příbuzné netrumfly. O čem je řeč? O batátech neboli sladkých bramborách... Důvod, proč sladké brambory v našich zeměpisných šířkách  …více»

Jak vybrat máslo

Jak vybrat máslo
10. 02. 2016 Škola vaření
Máslo, někdy též označované jako mlékárenské máslo, je potravinářský výrobek, obsahující výhradně mléčný tuk ve formě emulze a vody. Smí se prodávat pouze balené. Na obalu najdeme řadu údajů, které  …více»

Kaviár mezi luštěninami - čočka beluga

Kaviár mezi luštěninami - čočka beluga
5. 02. 2016 Škola vaření
Čočka beluga - černá čočka svými drobnými zrnky i barvou připomíná kaviár, čímž si zasloužila i své jméno. Navíc je to luštěnina vskutku luxusní, protože má jemnou oříškovou chuť a perfektní nutriční …více»
 

Zázvorový sirup a kandovaný zázvor: dobroty, které zahřejí

Zázvorový sirup a kandovaný zázvor: dobroty, které zahřejí
27. 01. 2016 Škola vaření
Je vážně skvělý. Zahřeje a navíc přináší úlevu při nachlazení. Zázvorový sirup je zimní klasika a jeho výrobu zvládne opravdu každý. Během pár minut a z několika málo surovin vyrobíte lahodný nápoj.  …více»

Jak si přichystat domácí nakládané dobroty?

Jak si přichystat domácí nakládané dobroty?
30. 12. 2015 Škola vaření
Jaké chyby nejčastěji při nakládání ať už sýrů nebo zeleniny děláme? O tom jsme si povídali s šéfkuchařem Jiřím Kratěkem. Nakládané sýry, maso nebo zeleniny jsou stále více oblíbené a vyhledávané  …více»

Voňavé svařené víno nebo punč s kořením – ideální nápoje pro krásnou zimu

Voňavé svařené víno nebo punč s kořením – ideální nápoje pro krásnou zimu
21. 12. 2015 Škola vaření
Přestože po sněhu zatím není ani památky, je příjemné se na pořádnou zimu alespoň naladit. Ať už jste na sváteční procházce se svými drahými polovičkami, hrajete si venku s dětmi nebo se jen potřebuje …více»

Hrstková polévka - tradiční česká polévka, která zahřeje a zasytí

Hrstková polévka - tradiční česká polévka, která zahřeje a zasytí
20. 12. 2015 Škola vaření
V jednoduchosti je síla. Pokud k tomu přidáme špetku tradice a spojíme s gastronomií, snadno a rychle se dostaneme k polévkám. Nejenže měly v zimě zahřát, často měly zasytit natolik, aby byly schopné  …více»

Umíte vyrobit domácí croissant s netradiční náplní?

Umíte vyrobit domácí croissant s netradiční náplní?
19. 12. 2015 Škola vaření
Croissant je máslové nadýchané pečivo vyráběné se z kynutého vrstveného těsta. Pláty kynutého těsta se při přípravě croissantů prokládají vrstvami změklého másla, společně se pak vyvalují. Předchůdcem …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !