![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
20. 12. 2015 Škola vaření
V jednoduchosti je síla. Pokud k tomu přidáme špetku tradice a spojíme s gastronomií, snadno a rychle se dostaneme k polévkám. Nejenže měly v zimě zahřát, často měly zasytit natolik, aby byly schopné …více»
|
![]() |
19. 12. 2015 Škola vaření
Croissant je máslové nadýchané pečivo vyráběné se z kynutého vrstveného těsta. Pláty kynutého těsta se při přípravě croissantů prokládají vrstvami změklého másla, společně se pak vyvalují.
Předchůdcem …více»
|
![]() |
17. 12. 2015 Škola vaření
Čokoláda patří mezi nejoblíbenější pokrmy ve světě – tvoří zhruba 1 % stravy západní populace. Přesto, velmi málo „čokoholiků“ ve svém životě ochutnalo to, z čeho čokoláda pochází – syrové nepražené …více»
|
![]() |
3. 12. 2015 Škola vaření
Plátky okurek nebo kousky citrónu? Pokud si doma chcete ochutitvodu, je to jen začátek. Existuje mnoho ingrediencí, které vaší vodě dodají jak svěží příchuť, tak významné vitaminy, takže podzimní …více»
|
![]() |
3. 11. 2015 Škola vaření
Jaroměřická mlékárna oslovila vybrané foodblogerky a nabídla jim možnost vyzkoušet si její výrobky a připravit z nich originální recepty. Proč? Protože je přesvědčená, že zápisky o jídle potřebují …více»
|
![]() |
30. 10. 2015 Škola vaření
Je to jeden z nejslavnějších francouzských koláčů, ale paradoxně vznikl jaksi omylem. Jeho tvůrkyně opekla jablka chystaná na zcela jiný recept příliš, a protože nevěděla, co s nimi, zakryla je těstem …více»
|
![]() |
19. 10. 2015 Škola vaření
Češi patří mezi nejvášnivější houbaře na světě, alespoň jednou za rok vyrazí na houby většina z nás. Ačkoliv pro mykology houbařská sezona trvá celých dvanáct měsíců, málokdo se vypraví s nadšením …více»
|
![]() |
9. 10. 2015 Škola vaření
Bez kečupu si dnes těžko představíte řadu jídel, ať už jde o hranolky, špagety nebo třeba burgery. Věděli jste ale, že tahle milovaná pochoutka pochází z Asie a původně se vařila z ryb? Nebo co …více»
|
![]() |
18. 09. 2015 Škola vaření
Léto je už sice za námi, ale spoustu jeho darů si můžeme užívat po celý rok. Není nic lepšího, než si ještě dlouho po slunečních dnech vychutnávat domácí džem, pyré nebo si vylisovat vlastní čerstvou …více»
|
![]() |
11. 09. 2015 Škola vaření
Víme, že jsou luštěniny zdravé a měli bychom je alespoň jedenkrát týdně zařazovat do našeho jídelníčku, ale které jsou vhodné při sportu, pro maminky nebo při redukční dietě? Jak se v nich vlastně …více»
|
Vyhrajte deník miminka Mé první roky pro uchování zásadních okamžiků. |
![]() |
Soutěž o pivovarské kvasnice Pangamin s vitamíny B odpuzující klíšťata. |
![]() |
Soutěž o roztomilé dětské spacáky od prodejen LIDL. |
![]() |
Soutěž o přípravky Naturevia pro namáhané oči a vynechávající paměť |
![]() |
SOUTĚŽ o 3 výtisky knížky Láska na všech tlapkách! |
![]() |