Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Z kuchařek našich babiček

Z kuchařek našich babiček
3. 07. 2015 Škola vaření
Pamatujete na ty časy, když jste byli malými dětmi? Bez starostí si vychutnávali prázdniny u babičky, která napekla a navařila, a vy jste si dopřávali poctivou domácí kuchyni. Chcete tyto časy zpátky? …více»

Meloun mnoha tváří

Meloun mnoha tváří
3. 07. 2015 Škola vaření
První červnové dny nám pomalu, ale jistě dávkují příchod opravdového léta. Horké dny se sice střídají s oblačnými, ale už teď je nejvyšší čas začít přemýšlet, jak svůj organismus ochladíme v parných  …více»

Rozhovor s šéfkuchařem Michalem Endrisem o rybách

Rozhovor s šéfkuchařem Michalem Endrisem o rybách
1. 07. 2015 Škola vaření
Doporučíte koření k rybám? Třeba nějaké speciální z Jižní Ameriky? S masem i rybami to mám stejně, zastávám názor, že pokud je maso či ryba kvalitní a čerstvá, není potřeba nějak moc přichucovat  …více»

Typická sladká jídla našich babiček, která jsme si zamilovali!

Typická sladká jídla našich babiček, která jsme si zamilovali!
28. 06. 2015 Škola vaření
Jistě si vzpomínáte na dětství, kdy jste navštěvovali babičku, která se snažila uvařit vše, co vám na očích viděla. Rozmazlovala vás nejrůznějšími dobrotami, ale nejvíc jste si zamilovali její sladká  …více»

Rozhovor s šéfkuchařem Michalem Endrisem o masu

Rozhovor s šéfkuchařem Michalem Endrisem o masu
27. 06. 2015 Škola vaření
Pro dobrý steak je potřeba kvalitní maso. Jaké maso je nejlepší pro steak? V restauraci používáme argentinské hovězí maso Aberdeen Angus. Vozíme také maso ze Španělska. Jedná se tzv. „stařené“ maso  …více»
 

Tip: Ke grilování patří hroznový olej

Tip: Ke grilování patří hroznový olej
23. 06. 2015 Škola vaření
Podle statistik jsou nejvášnivějším národem "grilovačů" Američani. Na jednu domácnost tam připadá 1,4 grilu. Po celém světě se pak konají nejrůznější soutěže v grilování, které jen úspěšnost této  …více»

Letní pikniky a grilování

Letní pikniky a grilování
19. 06. 2015 Škola vaření
Grilování je fenomén léta, ale ne vždy to dopadne zejména u vybraných surovin dobře. Zelenina často nemá chuť, sýry vytékají z alobalu a maso není dodělané. Začněme zeleninou, jak dobře ugrilovat  …více»

Grilovaná ryba? Ta chutná je nasolená těsně před tepelnou úpravou a nikdy se nepokládá přímo na gril

Grilovaná ryba? Ta chutná je nasolená těsně před tepelnou úpravou a nikdy se nepokládá přímo na gril
18. 06. 2015 Škola vaření
Léto a teplé slunečné víkendy si podle průzkumů bez grilování nedovedou představit tři ze čtyř Čechů. Na jejich talíře si pak v posledních letech stále více nacházejí cestu i mořské ryby. Ty jsou …více»

Zavařujte, ušetřete, vyhrávejte!

Zavařujte, ušetřete, vyhrávejte!
16. 06. 2015 Škola vaření
Kdo by neznal scénu z filmu Jak dostat tatínka do polepšovny, v níž se dědeček zlobí na maminku, která neustále zavařuje. Zřejmě nebude třeba, abyste rodinným příslušníkům koupila do sklepa kompas …více»

Kávový speciál

Kávový speciál
14. 06. 2015 Škola vaření
Jaký je rozdíl mezi rozpustnou a překapávanou kávou? Zapomente na mýtus, že rozpustná káva je „náhražka“. Není! Rozpustná káva je také 100% káva, stejně jako káva překapávaná, jen je uzpůsobená další …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !